Βοήθεια από την Κρήτη στον Έβρο

Βοήθεια από την Κρήτη στον Έβρο

Συγκινητική η κινητοποίηση για την ενίσχυση των δυνάμεων στα Σύνορά

 

Συγκινητικό είναι το κύμα αλληλεγγύης και στήριξης από όλη την Ελλάδα προς τα στελέχη της αστυνομίας και του στρατού που δίνουν την δική τους "μάχη" στα Σύνορα του Έβρου για την αποτροπή της παράνομης εισόδου μεταναστών στην χώρα.

 

Η κινητοποίηση για την ενίσχυση των δυνάμεων όπως έγραψε το cretalive, ήταν τόσο από πλευράς δυναμικού με εθελοντές μάλιστα από την Κρήτη αλλά και με την συγκέντρωση, αποστολή και διανομή τροφίμων, κίνηση στην οποία προχώρησε ήδη η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου, προκειμένου να μεταφερθούν στην παραμεθώριο περιοχή.

 

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες και ο Δήμος Φαιστού συγκεντρώνοντας βασικά είδη τροφών αλλά και νερού, προκειμένου να τα αποστείλει άμεσα και να ενισχύσει της δυνάμεις στα σύνορα.

 

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης ζητά τη διακοπή συγκέντρωσης τροφίμων για τους ένστολους.

 


Με ανάρτησή του ενημερώνει πως σε ότι αφορά τη συγκέντρωση τροφίμων «… ήδη έχουμε συγκεντρώσει αρκετά. Ας περιμένετε να σας ενημερώσουμε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Αν τυχόν κάποια βοήθεια έχει ήδη ετοιμαστεί, την παραδίδουμε στο χώρο του τελωνείου Καστανεών και μεταφέρεται κατόπιν με στρατιωτικά οχήματα στα στελέχη των Ε.Δ. και του Ε.Σ.».

 

Την ίδια ώρα ευχαριστεί τους πολίτες για «την τεράστια συμπαράστασή τους».

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.