Σενάρια εκλογών την περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού

Σενάρια εκλογών την περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού

Ο «μπαμπούλας» των πρόωρων εκλογώ εκλογών προκαλεί φόβο, κατά την κυβέρνηση, στην αξιωματική αντιπολίτευση, που θεωρεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μελετάει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

 

Ο λόγος για να φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές είναι, σύμφωνα με αρκετά στελέχη του, η αυξημένη δημοφιλία του πρωθυπουργού επειδή τα πήγε εξαιρετικά καλά με την πανδημία και δεν εξαπλώθηκε στη χώρα και επομένως δεν είχε μεγάλο αριθμό θυμάτων συγκριτικά με άλλες χώρες παγκοσμίως.

 

Στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να θελήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό.

 

Η κυβέρνηση διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που διακρίνει προεκλογική χροιά στα μέτρα στήριξης της οικονομίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλος Πέτσας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών. Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, δεν ασχολούμαστε με φοβίες της αντιπολίτευσης».

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.