Σε κατάψυξη με χιόνια η χώρα λόγω της Ζηνοβίας

Σε κατάψυξη με χιόνια η χώρα  λόγω της Ζηνοβίας
 Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας «Ζηνοβία», η οποία αναμένεται να βάλει στην… κατάψυξη την χώρα και να φέρει χιόνια ακόμη και στην Αττική.
 
 

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα μας ταλαιπωρήσει μέχρι τη Δευτέρα, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

 

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η «Ζηνοβία» θα επηρεάσει κυρίως τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας με βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινά τμήματα.

 

Σε αρκετά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και κατά τόπους στα ημιορεινά.

 

Zinovia Sn Dec 30

 

Το ΕΑΑ-meteo επισημαίνει ότι:• Οι χιονοπτώσεις στις Σποράδες θα επεκταθούν ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.
• Ισχυρές θα είναι οι χιονοπτώσεις στη Βοιωτία, στη Φθιώτιδα, στη Βόρεια Εύβοια και στη Μαγνησία, καθώς και σε τμήματα του νομού Αττικής, ιδιαίτερα από το βράδυ της Κυριακής.
• Τοπικές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στη Θράκη.
• Από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως κατά τη διάρκεια της Δευτέρας χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν κατά τόπους στην Κεντρική Στερεά, στην υπόλοιπη Θεσσαλία, στη Χαλκιδική και πιθανώς στη Δυτική Μακεδονία.
Παράλληλα, τοπικά πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Αιγαίο.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες