Ο σχεδιασμός της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή - Η παρακολούθηση στην πλατεία Εσπερίδων

Ο σχεδιασμός της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή - Η παρακολούθηση στην πλατεία Εσπερίδων

Συμπληρώνεται το παζλ της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα από πληρωμένους δολοφόνους. Οι δράστες είχαν στήσει την επιχείρηση της εκτέλεσης αρκετές ημέρες πριν τη δολοφονία, αφού είχαν φροντίσει να νοικιάσουν διάφορα αυτοκίνητα προκειμένου να παρακολουθήσουν το θύμα τους, είχαν αγοράσει ειδικά ρούχα για το βράδυ της εκτέλεσης.

 

Μάλιστα δεν είχαν διστάσει να πάνε ακόμα και στην αστυνομία να καταγγείλουν κλοπή προκειμένου να θολώσουν τα νερά στις κινήσεις τους.

 

Ενα ακόμα στοιχεία είναι πως ο Γιάννης Μακρής φαίνεται ότι είχε αντιληφθεί την παρουσία τους και ότι τον παρακολουθούν, κάτι που είχε εκμυστηρευθεί σε φίλο του στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα.

 

Ο αδερφός του εκτελεστή οδηγούσε το αυτοκίνητο


Φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος δείχνουν τον αδερφό του εκτελεστή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του μπλε Nissan Pulsar, που περνά πίσω από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Είναι ο 35χρονος που συνελήφθη στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο 31χρονος αδερφός του έχει εκτελέσει τον επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Πίσω από το τιμόνι του ενοικιαζόμενου ΙΧ ήταν ο αδερφός του εκτελεστή


Στο κατάστημα με τα ρούχα -Τι αγόρασε ο εκτελεστής


Σε δεύτερη φωτογραφία που έρχεται στο φως της δημοσιότητα ο πληρωμένος δολοφόνος έχει πάει σε κατάστημα με αθλητικά είδη, από όπου και αγόρασε τα ρούχα που θα φορούσε την ημέρα της εκτέλεσης. Μάλιστα αυτά, αλλά και η απόδειξη της αγοράς τους εντοπίστηκαν από τις Αρχές στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι Βούλγαροι.

 

 Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή στο κατάστημα ρούχων


Στα ξενοδοχεία των Νοτίων Προαστίων είχαν εντοπίσει στο δωμάτιο που διέμενε ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή τα καινούρια ρούχα, τα οποία έμοιαζαν με αυτά που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης τη νύχτα της δολοφονίας. Το οπτικό υλικό της δολοφονίας του 46χρονου άνδρα επιδείχθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος κατέθεσε ότι στη ζακέτα και στο καπέλο διακρινόταν το σήμα γνωστής εταιρείας ρούχων. Ανέφερε ακόμη πως η απόδειξη αντιστοιχεί στο κατάστημά του και πως αυτά αγοράστηκαν στις 24 Οκτωβρίου.

 

Οι ενοικιάσεις αυτοκίνητων και η κλοπή που δήλωσαν


Από τη στιγμή που οι εκτελεστές του Γιάννη Μακρή ανέλαβαν τη «δουλειά» έσπευσαν να νοικιάσουν ΙΧ προκειμένου να ξεκινήσουν την παρακολούθηση του θύματός τους, αλλά και να το δολοφονήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια είχαν νοικιάσει ένα Peugeot, ένα Golf, ένα Tiguan και τέλος το Nissan Pulsar που χρησιμοποίησαν στη δολοφονία. Μάλιστα είχαν δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας κλοπή του ενός από τα τέσσερα οχήματα.


Όταν επέστρεψαν το τρίτο όχημα είπαν στον ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων πως κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό τζάμι και τους αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

 

Τους είχε καταλάβει ο Γιάννης Μακρής;


Τα οχήματα που είχαν νοικιάσει οι εκτελεστές του Μακρή τα χρησιμοποίησαν για να παρακολουθήσουν το θύμα τους. Μάλιστα φαίνεται πως ο Γιάννης Μακρής είχε καταλάβει πως κάτι περίεργο συνέβαινε, αφού είχε εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του ότι σε προγενέστερους χρόνους έβλεπε συνεχώς τα άτομα αυτά να τον κοιτάζουν περίεργα. Μάλιστα τους είχε δει και λίγες ημέρες πριν από την εκτέλεση στην πλατεία Εσπερίδων. Αυτό το επιβεβαίωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο φίλο του θύματος, καθώς τους αναγνώρισε.

 επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξης

Διαφημιστικο τμημα

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.