Κουκάκι: Μέσα στην εκκλησία αναζήτησε η αστυνομία τον ιερέα

Κουκάκι: Μέσα στην εκκλησία αναζήτησε η αστυνομία τον ιερέα
Αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας μπαίνει στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, αναζητώντας τον ιερέα που κοινώνησε τους πιστούς.
 

Τον ιερέα, που κοινώνησε πιστούς από την πίσω πόρτα εκκλησίας στο Κουκάκι, αναζητά η αστυνομία. Ένας αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας μπαίνει στην εκκλησία αναζητώντας τον ιερέα. Ωστόσο, ο ιερέας δεν ήταν εκεί και η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον νεωκόρο.

 

Πρόκειται για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, όπου παρά την απαγόρευση, ο ιερέας της εκκλησίας κοινώνησε τους πιστούς από την πίσω πόρτα.Υπενθυμίζεται ότι από χθες, 12 Απριλίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε ζητήσει την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τα περιστατικά σε Κουκάκι και Κέρκυρα, όπως και έγινε.

 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης σχημάτισε δικογραφία μέσω της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Κουκάκι, όπως έχει σχηματίσει, άλλωστε, και ο Εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης για το αντίστοιχο περιστατικό στο νησί. Για το περιστατικό στο Κουκάκι συγκεκριμένα διέταξε έρευνα και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 

Σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή τονίζει ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους. Υπογραμμίζει επίσης ότι ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

 
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.