Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου σήμερα, με αρμόδιες πηγές να επισημαίνουν στο iefimerida.gr ότι το κλίμα είναι η βαρύ και η περίπτωσή του δύσκολη.

 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος χθες, 20 ώρες μετά το δύσκολο, λεπτό και εξαιρετικά βαρύ χειρουργείο αποσωληνώθηκε, ωστόσο αυτό, όπως λένε αρμόδιες πηγές στο iefimerida.gr, δεν σημαίνει ότι η κατάστασή του βελτιώνεται. Αντίθετα, εξαιτίας της αποσωλήνωσης η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου, είναι πιο δύσκολη σήμερα, παραμένει βαριά και εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι η πιθανότητα επιβίωσης από μια τέτοιου τύπου εγχείρηση, είναι μικρή. Σήμερα, συνέντευξη έδωσε και ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, τονίζοντας και εκείνος ότι «τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν», σημείωσε, όμως, δε, ότι «σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση».

 

Περιγράφοντα την κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου όταν εισήχθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο την Τρίτη είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός του: «Είχε σπάσει η αορτή του και είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο».

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες