Εκδήλωση μνήμης στον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Εκδήλωση μνήμης στον Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για την επέτειο του θανάτου του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου στον ανδριάντα του, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (στο Πάρκο Ελευθερίας),την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ.

Στην εκδήλωση θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του Εθνάρχη, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βαβυλώνος κ.κ.Θεόδωρο Αναφορά στον Ελ.Βενιζέλο από τον Μανόλη Χατζηνάκη, πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού

Κατάθεση στεφάνων

Ριζίτικο τραγούδι από την Ομάδα ‘’Οι Ριζίτες’’

Μετά το τέλος της εκδήλωσης χορευτικά συγκροτήματα Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων θα παρουσιάσουν χορούς της Κρήτης.
Η φετινή επέτειος του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου αποκτά βαρύνουσα σημασία και έρχεται σε μια χρονική στιγμή, κρισίμων εξελίξεων στα εθνικά ζητήματα της χώρας.
Λειτουργεί και σαν αφορμή για να θυμηθούμε την τεράστια πολιτική φυσιογνωμία που με τη διορατικότητα του σε όλα τα πεδία και το μεταρρυθμιστικό του έργο μεγιστοποίησε τα ωφέλη της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα, καθιστώντας την ένα ισχυρό, σύγχρονο και αξιοσέβαστο κράτος.επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.