Εκδήλωση μνήμης στην επέτειο του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου (Photo & Video)

Εκδήλωση μνήμης στην επέτειο του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου (Photo & Video)

Επετειακή εκδήλωση Ελευθερίου Βενιζέλου


Εκδήλωση μνήμης και τιμής για την επέτειο του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στον ανδριάντα του, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

Την εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (ΠΟΠΚΣ) και η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχαν Κρητικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι που πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνων ενώ ριζίτικα τραγούδια ακούστηκαν από την Ομάδα «Οι Ριζίτες».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Εθνάρχη από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βαβυλώνος Θεόδωρο, ενώ αναφορά στον Ελευθέριο Βενιζέλο έγινε από τον Μανόλη Χατζηνάκη, πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Βουλευτής του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης, Ο κ. Γιάννης Βουλγαράκης, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Ο κ.Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιπλοίαρχος, Αθανάσιος Κωστακάς, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Επαρχείας, Αγίου Βασιλείου, κ. Μανώλης Δριδάκης, Ιδρυτής της ΑΜΚΕ «Δεν Λησμονώ» και εκπρόσωπος της «kedenews» στην εκδήλωση, κ. Γεώργιος Καραμάνος
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, κ. Μανώλης Πατεράκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, τα χορευτικά συγκροτήματα Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων παρουσίασαν χορούς της Κρήτης.
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες