Άγρια δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Άγρια δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Εκτέλεσαν τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη Βάρη

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία στη Βάρη του Τάσου Μπερδέση, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί στήθηκε η φονική ενέδρα στον Τάσο Μπερδέση επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, έξω από τα γήπεδα 5Χ5 που βρίσκονται στην περιοχή.

Δύο άντρες που επέβαιναν σε μαύρο πολυτελές τζιπ μόλις είδαν τον πυγμάχο να βρίσκεται έξω από το όχημά του τον πλησίασαν και χωρίς να κατέβουν από το όχημα, ο εκτελεστής από τη θέση του συνοδηγού «γάζωσε» τον πυγμάχο με καλάζνικοφ με περισσότερες από δέκα σφαίρες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την αστυνομική διεύθυνση κάνουν λόγω για συμβόλαιο θανάτου, με τους δράστες να αναζητούνται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το κλίμα είναι βαρύ, καθώς είναι δεύτερη δολοφονία σε διάστημα λιγότερο από 15 ωρών.

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης
Το όνομα του Τάσου Μπερδέση το 2008 είχε εμπλακεί σε υπόθεση κυκλώματος της νύχτας στην Πάτρα.

Ο ίδιος είχε αθωωθεί στο δικαστήριο που ασχολήθηκε με την υπόθεση αλλά είχε περάσει κάποιους μήνες στη φυλακή.

Ο Μπερδέσης θεωρείτο ένας από τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους των τελευταίων 20 ετών περίπου και ίσως ο καλύτερος της κατηγορίας του και σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είχε κατακτήσει αρκετούς τίτλους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το 2017 είχε πάρει μέρος στο ριαλιτι Survival Secret του «Ε» που είχε γυριστεί στην Κουρούτα και μάλιστα ήταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξης

Διαφημιστικο τμημα

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.