Αυστηρές απαγορεύσεις από τη Μεγάλη Πέμπτη

Αυστηρές απαγορεύσεις από τη Μεγάλη Πέμπτη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας στα αμέσως επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση θα καταλήξει και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την τελική μορφή των δρακόντειων μέτρων που αναμένεται να ληφθούν για να ακυρώσουν κάθε μετακίνηση, ανταλλαγή επισκέψεων και έξοδο από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και μετά.

 

Η ολική απαγόρευση μετακινήσεων που συνεπάγεται και το επί της ουσίας «σφράγισμα» των διοδίων της χώρας αναμένεται να υλοποιηθεί από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης προς Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας.

 

Όμως απαγορευτικά μέτρα ολιστικής μορφής αναμένεται να ληφθούν και για τις μετακινήσεις εντός πόλεων και των περιχώρων τους αρχής γενομένης πάλι από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Μέχρι τότε οι μετακινήσεις για αγορές στα καταστήματα – supermarket, φαρμακεία κλπ. θα πραγματοποιούνται σχεδόν όπως σήμερα.

 

Με τα νέα μέτρα δεν θα περιορίζονται μόνο οι μετακινήσεις αλλά και ο χρόνος υλοποίησης των μετακινήσεων αυτών. Δηλαδή θα υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί και ως προς τις δυνατότητες μετακίνησης μέσω του περίφημου SMS (13033). Θα υπάρξουν σοβαροί περιορισμοί ακόμη και για την προσωπική βόλτα-άθληση ή την βόλτα με το κατοικίδιο κλπ. Θα περιοριστεί ακόμη και ο αριθμός αυτών των μετακινήσεων μέσα σε ένα 24ωρο.

 

Επί της ουσίας δηλαδή και για να απαγορευθεί κάθε άσκοπη και επικίνδυνη μετακίνηση πολιτών εντός και εκτός πόλεων κατά τη διάρκεια των επερχόμενων εορτών θα ισχύσει και στην Ελλάδα το πλαίσιο καθεστώτος απαγόρευσης που ισχύει επί παραδείγματι στη Γαλλία με αυστηρή εφαρμογή των μέτρων και αυστηρή επιβολή προστίμων.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.