Έξαλλη η Σαικ με την Gaga λόγω Μπράντλεϊ Κούπερ: Ένας έρωτας που γεννιέται;

Έξαλλη η Σαικ με την Gaga λόγω Μπράντλεϊ Κούπερ: Ένας έρωτας που γεννιέται;

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην σκηνή  των βραβείων Όσκαρ 2019, η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε τη δική της απάντηση στο Ιnstagram.

Η Lady Gaga ανέβασε μία φωτογραφία από την εμφάνισή της στα Όσκαρ στο Instagram και έγραψε για τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born »ότι είναι ένας «αληθινός φίλος».

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από τη βραδιά των Όσκαρ 2019 έγραφε: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Και ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση της Lady Gaga, προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, η ίδια η επιλογή της φωτογραφίας ρίχνει «λάδι στη φωτιά», καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Υπενθυμίζεται πως η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Shallow», σε μία από τις καλύτερες στιγμές των βραβείων Όσκαρ 2019, ωστόσο η στάση τους στη σκηνή και η γλώσσα του σώματος έδωσαν τροφή στους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για ειδύλλιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του Μπράντλεϊ Κούπερ, της Ιρίνα Σάικ, η οποία κοιτούσε αμήχανα.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες