Έκλεψαν κάλπη σε εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια - Επανάληψη της διαδικασίας

Έκλεψαν κάλπη σε εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια - Επανάληψη της διαδικασίας

Στο εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια όπουεκλάπη η κάλπη η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 14 Ιουλίου, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών. Αργότερα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο.

Στο περιστατικό στα Εξάρχεια αναφέρθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογών. Όπως είπε, υπήρξε ένα περιστατικό, τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο 33ο εκλογικό τμήμα, στο 37ο δημοτικό στην οδό Κωλέττη και κρατώντας μια βαριοπούλα προσπάθησαν να σπάσουν την κάλπη. Τελικώς την έκλεψαν.

 

«Τρία λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες, εισέβαλαν οι άγνωστοι και άρπαξαν την κάλπη. Στο τμήμα αυτό θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία την επόμενη Κυριακή. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και το 2012. Αύριο θα επισκεφθώ τον Πρόεδρο της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Το χρονικό του συμβάντος

 

Στο 33ο εκλογικό κέντρο στην οδό Κωλέττη 34 εισέβαλαν τέσσερα άτομα που κρατούσαν βαριοπούλες, έσπασαν την κάλπη και προκάλεσαν υλικές ζημιές. 

 

Στη συνέχεια πήραν την κάλπη και έφυγαν πετώντας καπνογόνα. Στην περιοχή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση της κάλπης. 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην κάλπη. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα την επόμενη εβδομάδα.

 

 

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις υπό τις οδηγίες του Αστυνομικού Διευθυντή, ο οποίος βρέθηκε στο εν λόγω εκλογικό κέντρο, συνοδεύσαν κάποιους από τους μάρτυρες στα αυτοκίνητά τους.

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες