Το κέρινο ομοίωμά της Νίκι Μινάζ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

Το κέρινο ομοίωμά της Νίκι Μινάζ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις

Τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της Νίκι Μινάζ στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων μαντάμ Τισό του Βερολίνου προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Από θαυμασμό έως γέλια.

 

Πολλοί από τους φαν της διάσημης ράπερ, που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο τα σχέδιά της να αποχωρήσει από τη μουσική βιομηχανία, επεσήμαναν ότι το κέρινο ομοίωμά της, που τη δείχνει πεσμένη στα τέσσερα, θυμίζοντας ένα στιγμιότυπο από το προκλητικό βίντεοκλιπ Anaconda, δεν μοιάζει καθόλου στη Μινάζ. «Ποια είναι αυτή; Δείχνει σαν κάποια λευκή που “κάηκε” στο solarium. Kι αυτό το φόντο με τη ζούγκλα;», σχολιάζει ένας φαν της Μινάζ στο Twitter.

 

«Αυτό είναι ρατσισμός! Ούτε το σωστό χρώμα της επιδερμίδας της δεν πέτυχαν!», συμπληρώνει ένας άλλος. Χρήστες του Twitter υποστηρίζουν μάλιστα ότι το εν λόγω κέρινο ομοίωμα περισσότερο μοιάζει στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

 

Η Μινάζ το λάτρεψε

 

Και μπορεί κανείς να χρειάζεται πράγματι αρκετή φαντασία για να βρει ομοιότητες ανάμεσα στη Νίκι Μινάζ και το κέρινο ομοίωμά της, αλλά όπως προκύπτει, η ίδια η τραγουδίστρια το είχε εγκρίνει. Πριν από πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2015, το ίδιο κέρινο ομοίωμα είχε εκτεθεί στο μουσείο μαντάμ Τισό στο Λας Βέγκας. Μάλιστα οι συνεργάτες της Μινάζ είχαν συνεργαστεί με τους δημιουργούς του και η ίδια η ράπερ είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο δήλωνε ότι το λατρεύει. Περί ορέξεως...

 

AP 20008559514987

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.