Κορονοϊός: Χάκερς επιτέθηκαν στο Ινστιτούτο Iολογίας της Ουχάν (video)

Κορονοϊός: Χάκερς επιτέθηκαν στο Ινστιτούτο Iολογίας της Ουχάν (video)

Παρόμοιες επιθέσεις δέχτηκαν ο Π.Ο.Υ. και το «Ίδρυμα Γκέιτς».


Ακόμη ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε στο... πολυθρύλητο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, το οποίο κατηγορείται ευθέως από αρκετές χώρες πως εξαπέλυσε τον κορονοϊό στον κόσμο,καθώς χάκερς κατάφεραν να παραβιάσουν τα συστήματα ασφαλείας με αποτέλεσμα την κυκλοφορία απόρρητων εγγράφων στο διαδίκτυο!

Σύμφωνα με την Washington Post έχουν παραβιαστεί χιλιάδες email, κωδικοί πρόσβασης, ενώ αρκετά έγγραφα έχουν διαρρεύσει και φυσικά οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έχουν βρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να στηρίξουν τα λεγόμενά τους.

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν είναι τις τελευταίες ημέρες το επίκεντρο της συζήτησης για την προέλευση του covid-19, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ξεκάθαρα πως έχει πληροφορίες ότι από εκεί ξεκίνησε η πανδημία.

Το Ινστιτούτο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2018 και είναι η μεγαλύτερη «τράπεζα ιών» της Ασίας. Δημιουργήθηκε με αφορμή το ξέσπασμα στου κορονοϊού SARS πριν από 18 χρόνια, ώστε να μην κινδυνεύσει στο μέλλον ο πλανήτης από κάποια πανδημία.

Στο στόχαστρο και ο Π.Ο.Υ!
Οι χάκερς όμως δεν έμεινε μόνο το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν αλλά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δέχεται σφοδρή επίθεση από τις ΗΠΑ.

Οι χάκερς και σε αυτή την περίπτωση διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα και στοιχεία από τις βάσεις δεδομένων του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερες προς διακίνηση στο διαδίκτυο ευαίσθητες πληροφορίες.

Anonymous κατά Μπιλ Γκέιτς
Παράλληλα, σημειώθηκε και μια τρίτη κυβερνοεπίθεση με στόχο τον Μπιλ Γκέιτς και το «Ίδρυμα Γκέιτς».

Η γνωστή ομάδα χάκερ, Αnonymoys, εξέδωσαν μάλιστα και μήνυμα κατά του ιδρυτή της Microsoft, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο στις θεωρίες συνωμοσίας!

Δείτε το μήνυμα των Anonymous:

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.