Δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές οι ΑΝΕΛ

Δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές οι ΑΝΕΛ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συμμετάσχουν στις πρόωρες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος την Κυριακή.

 

Τα αρνητικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν επιτρέπουν στο κόμμα, όπως εκτίμησε το Εθνικό Συμβούλιο που συνεδρίασε υπό τον Πάνο Καμμένο, να κατέβει στις εκλογές.

 

Μετά από το απογοητευτικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε «μπαράζ» εισηγήσεων να μη συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές του 2014 είχαν συγκεντρώσει ποσοστό 3,46% ενώ στις κάλπες της 26ης Μαΐου μόλις 0,8%.

 

Σε δηλώσεις του μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο Πάνος Καμμένος αναγνώρισε τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές.

 

«Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του» είπε ο κ. Καμμένος, και συμπλήρωσε:

 

«Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές».

 

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε, επίσης, πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άκουσαν τη φωνή του ελληνικού λαού και αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές.

 

«Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Καμμένος, και συμπλήρωσε: «Θα παραμείνω ενεργός».

 

 

 

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες