Αρίθα Φράνκλιν: To ολόχρυσο φέρετρο και ο στόλος ροζ Cadillac Κύριο

Αρίθα Φράνκλιν: To ολόχρυσο φέρετρο και ο στόλος ροζ Cadillac

Η κηδεία της Φράνκλιν, η οποία έφυγε από τη ζωή στις αρχές Αυγούστου, σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, πραγματοποείται στο Greater Grace Temple του Ντιτρόιτ.
Σήμερα, λίγο πριν από το τελευταίο αντίο στην μεγάλη ντίβα, ένας στόλος vintag, ροζ Cadillac της αποτίουν το δικό τους φόρο τιμής.

Τα αυτοκίνητα παρατάχθηκαν το ένα πίσω από το άλλο προς τιμήν της βασίλισσας που τα ύμνησε μέσα από τη μεγάλη επιτυχία της στο θρυλικό κομμάτι του 1985 «Freeway of Love».

Το ανοιχτό, χρυσό φέρετρο της ντίβας ήταν τοποθετημένο μπροστά από την εκκλησία, όπου πλήθος κόσμου συνέρρεε για δύο ημέρες, αφού η σορός της εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Με χρυσά γράμματα, οι τοίχοι έγραφαν «Μία γιορτή που ταιριάζει σε μία βασίλισσα», ενώ εκείνη ήταν ντυμένη στα ολόχρυσα, όπως ήταν η επιθυμία της, εν αντιθέσει με δύο ημέρες που ήταν στα κατακόκκινα.

Πλήθος κόσμου και «οσκαρικές» αφίξεις

Στην λαμπρή τελετή θα είναι φυσικά μέλη της οικογένειας της Βασίλισσας της Σόουλ Aretha Franklin, αλλά και διάσημα ονόματα όπως: η Όπρα Γουίνφρι, ο Σμόκι Ρόμπινσον, οι ακτιβιστές Τζέσε Τζάκσον και Αλ Σάρπτον, ο Στίβι Γουόντερ, η Αριάνα Γκράντε και η Τσάκα Καν. Και φυσικά πολλοί άλλοι

Παρών είναι και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος αναμένεται να εκφωνήσει και επικηδειο.

Απλός κόσμος που λάτρεψε την Αρίθα Φράνκλιν βρέθηκε ΄διπλα στο φέρετρό της, ενώ έξω από την εκκλησία, έχει στηθεί μία τεράστια οθόνη, από όπου θα μεταδίδεται ζωντανά η τελετή.
Παράλληλα, 19 τραγουδιστές θα αποτίσουν φόρο τιμής στην ντίβα.

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες