Απειλές για την ζωή της δέχεται η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

Απειλές για την ζωή της δέχεται η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

Απειλές για τη ζωή της καταγγέλλει ότι δέχεται από συγκρατούμενές της στη φυλακή η 30χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι πριν από περίπου δύο μήνες εγκατέλειψε μόνο του στο διαμέρισμά της στη Βάρκιζα το μόλις 13 μηνών κοριτσάκι της, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό όταν ξέσπασε φωτιά.

 

“Ζω ένα μαρτύριο. Με το που ήρθα εδώ άρχισαν να μου επιτίθενται. Δεν ξέρω πού να πάω. Μου λένε ότι θα με χτυπήσουν, θα με σκοτώσουν, λες και έχω κάνει φόνο. Κάθε μέρα δικάζομαι και ξαναδικάζομαι εδώ μέσα”, είπε η 30χρονη που πρόσφατα μεταφέρθηκε στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, μιλώντας στην εκπομπή ‘Μαζί σου’.

 

Όπως είπε η κατηγορούμενη μητέρα, ζει καθημερινά ένα μαρτύριο, που έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιβαρυμένη από τα τραγικά γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου ψυχολογία της.

 

“Εγώ έχω τη συνείδησή μου να με δικάζει κάθε μέρα. Δεν χρειάζομαι άλλο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα όμως. Θέλω να φέρω τον χρόνο πίσω, αλλά δεν μπορώ”, λέει η κατηγορούμενη, ενώ αρνείται να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που της έχουν δώσει οι ψυχίατροι που την παρακολουθούν στη φυλακή.

 

“Φοβάμαι. Τα φάρμακα αυτά με χαλαρώνουν. Θα με πάρει ο ύπνος και θα με σκοτώσουν”, αναφέρει και υποστηρίζει πως οι συγκρατούμενες της την αντιμετωπίζουν “σαν να είναι τέρας”.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social

Follow us Google play

Follow us twitter

Join us Fcebook

Subscride os youtube

Follow us instragram

Contact us

Διάφορα

Πληροφορίες