Pin It

Μέσω του προσωπικού του ιστολογίου ξαναχτυπά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου, ο οποίος εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της Γερμανίας και συγκεκριμένα εναντίον της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο σεβασμιότατος Αμβρόσιος χαρακτήρισε κομπλεξικό, τον Γερμανό υπουργό οικονομικών, τονίζοντας πως η έκφραση του προσώπου του «φανερώνει όλο το μίσος που τρέφει εναντίον» όσων δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι.

Σε κείμενο που ανάρτησε χθες στο blog του ο κ. Αμβρόσιος, ένθερμος υποστηρικτής του νέου πρωθυπουργού, χαρακτήρισε «άσπλαχνη» και «σκληρή» την κυρία Μέρκελ, υποστηρίζοντας πως «η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα» αφού, «το βλέμμα της είναι βλοσυρό» και το πρόσωπό της «αγέλαστο!».

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης εμφανίστηκε ακόμη πιο σκληρός απέναντι στον κ. Σόιμπλε, αφού δεν δίστασε να αναφερθεί στην αναπηρία του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, χαρακτηρίζοντάς τον ««κομπλεξικό».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο ο κ. Σόιμπλε είναι ο «κομπλεξικός» υπουργός των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου «φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!».

Επίσης, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναφέρεται στον Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι «χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την "μαγκιά", που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών» καθώς «για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!».
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προχώρησε σε φυσιογνωμική ανάλυση και του προσώπου της Γερμανίδας καγκελαρίου, υποστηρίζοντας πως διαθέτει μία «δυσπερίγραπτη σκληρότητα», αναγνωρίζοντας της ωστόσο ελαφρυντικά μιας και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ανατολική Γερμανία όπου «η σκληροκαρδία του Κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν σε έξαρση».

Από την ανάρτηση του σεβασμιότατου δεν έμεινε ασχολίαστος ούτε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τον οποίο υπογράμμισε ότι «χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για τη ‘μαγκιά’ που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών», εκτιμώντας την στάση του ως τη «μόνη ενδεδειγμένη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μητροπολίτη:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ EUROGROUP
ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΜΙΑ ΑΣΠΛΑΓΧΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Πολλές φορές, καθώς βλέπουμε από την οθόνη της τηλεοράσεως την Πρόεδρο της Γερμανίας, σκεφθήκαμε πόσο σκληρή, πόσο άκαρδη πρέπει να είναι αυτή η γυναίκα! Η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα! Το βλέμμα της είναι βλοσυρό! Το πρόσωπό της αγέλαστο! Πόσο δυστυχείς άραγε θα πρέπει να είναι ο άνδρας της και τα παιδιά της! Η εν γένει έκφρασή της είναι επιθετική!

Πλήν όμως η Κυρία Μέρκελ έχει κάποια ελαφρυντικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην άλλοτε Ανατολική Γερμανία! Μια περιοχή, δηλ. όπου η σκληροκαρδία του Κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν σε έξαρση, ή πείνα, η δυστυχία και η εξαθλίωση ήσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της Κοινωνίας, ο δε φόβος το γενικό χαρακτηριστικό όλων των κατοίκων ανεξαιρέτως!

Σε κάποιο από τα υπηρεσιακά μου ταξίδια στο Εξωτερικό βρέθηκα στο Ανατολικό μπλοκ. Ήταν η εποχή, που στην προσπάθειά μου να ολοκληρωθούν τα ευαγή Ιδρύματά μας τριγυρνούσα σε Ανατολή και Δύση, ικετεύοντας μια βοήθεια. Από την τότε Ανατολική Γερμανία, λοιπόν, είχαν υποσχεθεί να μας αποστείλουν δωρεάν τα έπιπλα του Καλλιμανοπουλείου Γηροκομείου μας στα Καλάβρυτα. Ήταν μια δωρεά του Οργανισμού Diakonisches Werk της ισχυρής Γερμανικής Προτεσταντικής-Ευαγγελικής Εκκλησία, την Οποία -με κέντρο της τότε την Φρανγκφούρτη, είχε αναλάβει και διοικούσε ένας εξαίσιος πάστορας, ο αείμνηστος Πρόεδρος Θεόδωρος Schober. «Στην προσπάθειά σας, μας είπε τότε, να ολοκληρώσετε το εξαίσιο αυτό έργο, θα επιστρατεύσουμε και το Diakonisches Werk της Ανατολικής Γερμανίας. Εκείνοι δεν έχουν την δυνατότητα να σας προσφέρουν χρηματική βοήθεια. Θα σας βοηθήσουν με είδος. Θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την επίπλωση του συγκροτήματος». Έτσι μια μέρα, λοιπόν, βρέθηκα στο Δυτικό Βερολίνο, διαπέρασα το «τείχος του αίσχους», πέρασα από τα σύνορα, και τελικά βρέθηκα στο Ανατολικό μέρος της πόλεως, όπου με περίμενα ένας άλλος σπουδαίος πάστορας, μακαρίτης κι’ αυτός σήμερα, ο Γερμανός εφημέριος της Δρέσδης, που ήταν ο υπεύθυνος για την εκτέλεση της δωρεάς! Ήταν ο επίσης αείμνηστος Günther Otto, για τον οποίο είχα ταξιδεύσει στην τότε Ανατολική Γερμανία. Ήμασταν στο σαλόνι ενός Ξενοδοχείου εκεί στο Ανατολικό Βερολίνο πίνοντας ένα καφέ.

Όταν, λοιπόν, άρχισα να συζητώ μαζί του για τα ζητήματα του Καλλιμανοπουλείου με διέκοψε αποτόμως, λέγοντάς μου: «Σας παρακαλώ, δεν μπορούμε να συζητήσουμε εδώ, διότι εδώ και οι τοίχοι έχουν αυτιά! Όλα παρακολουθούνται!». Τελικά εξήλθαμε του Ξενοδοχείου και συζητήσαμε, τα ζητήματά μας περιπατώντας στο δρόμο!

Αυτή, λοιπόν, ήταν η ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία έζησε και ανατράφηκε η Κυρία Μέρκελ! Φέρει συνεπώς μέσα της τα τραύματα από την παιδική και την νεανική της ηλικία! Η Ψυχολογία διδάσκει, ότι τα βιώματα αυτά αποτελούν επαχθές φορτίο! Σφραγίζουν ανεξίτηλα την προσωπικότητα του ανθρώπου! Τα πρόσωπα αυτά τρέφουν ένα ακατάλλακτο μίσος προς το Κοινωνικό Σύνολο! Δεν το συναισθάνονται, το εκπέμπουν όμως!

Μας έμελλε, λοιπόν, ώστε η Χώρα μας να ευρεθεί κάτω από την βούληση της σκληρής Κυρίας Μέρκελ, η οποία ως δόγμα της ζωής της έχει την λιτότητα, δηλ. την στέρηση, την φτώχεια! Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύεται και από τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!

Αφορμή για να σημειώσουμε τις παραπάνω σκέψεις ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία» στο φ. της 21ης Φεβρουαρίου ε.έ., σύμφωνα με το οποίο στη Γερμανία σήμερα υπάρχουν ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (12.500.000) φτωχοί συνάνθρωποί μας! «Η άγρια λιτότητα της καγκελαρίου θερίζει και τους συμπατριώτες της» γράφει επί λέξει στον υπότιτλο. Στην φωτογραφία μας βλέπετε ένα «άστεγο Γερμανό ζητιάνο σε κεντρικό δρόμο της Λειψίας», όπως σημειώνει η παραπάνω εφημερίδα.

Επειδή, λοιπόν, «ο χορτάτος δεν πιστεύει τον πεινασμένο» δεν ήταν ποτέ δυνατόν, το δίδυμο «Μέρκελ και Σώϋμπλε» να δεχθούν καλοσυνάτα να βοηθήσουν τη Χώρα μας, ώστε οι ιθύνοντες της Κυβερνήσεως Τσίπρα να πάρουν μερικά οικονομικά μέτρα προς ανακούφισιν του Ελληνικού Λαού! Μόνο με «νταϊλίκια» θα μπορέσουν να υποχωρήσουν! Και με μια σφοδρή αντεπίθεση! Συνεπώς, χωρίς να υιοθετούμε την «μαγκιά» γενικώς ως τρόπο συμπεριφοράς, εν τούτοις χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την «μαγκιά», που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης! Για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!

Ακόμη και ξένοι αναγνωρίζουν την στάση του. Η Εφημερίδα του Βελγίου Le Soir έγραψε: «Ο Βαρουφάκης είναι από τους λαμπρότερους Οικονομολόγους της γενιάς του» (βλ.kontra news, της 23ης Φεβρουαρίου ε.έ., σελ. 8). Οι ως άτεγκτοι εμφανιζόμενοι σήμερα Γερμανοί κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής μας καταλήστεψαν, μας δολοφόνησαν, μας κατέστρεψαν! Εμείς εδώ στα μαρτυρικά Καλάβρυτα ζήσαμε όλη την σκληροκαρδία τους! Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 δολοφόνησαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό, περίπου 1.300 άνδρες και μεγαλόσωμους νέους! Έθεσαν σε μέγιστο κίνδυνο τα γυναικόπαιδα, τα οποία ‘έκλεισαν μέσα στο Δημοτικό Σχολείο. Καταλήστεψαν τα σπίτια, παίρνοντας όλα τα χρυσαφικά, χρήματα και τιμαλφή, καταλήστεψαν επίσης όλες τις Τράπεζες των Καλαβρύτων, παίρνοντας μαζί τους το χρυσό και ό,τι άλλο πολύτιμο! Και στο τέλος έβαλαν φωτιά και κατέκαψαν ολοσχερώς την μαρτυρική και ιστορική μας πόλη!

Καιρός, λοιπόν, να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των αποζημιώσεων! Μας οφείλουν κάποια τρισεκατομμύρια ευρώ!!!! Ας έλθουν, λοιπόν, να τα συμψηφίσουμε! Και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει και σε ποιόν! Χωρίς να πολιτευόμαστε, λέμε ξεκάθαρα: η Κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει – με όση μαγκιά κι αν χρειασθή να εφαρμόσει- να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα!

Με πολύ μεγάλη ανακούφιση, λοιπόν, αναγνώσαμε την είδηση: η Πρόεδρος της Βουλής Κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσεν, ότι είναι «θέμα ημερών η επανασύσταση της Επιτροπής για τις Γερμανικές αποζημιώσεις» ( βλ. kontra news, της 23ης Φεβρουαρίου ε.έ., σελ. 3). Περιμένουμε, λοιπόν,……

Ένας διακεκριμένος Καλαβρυτινός, προερχόμενος από το Σκεπαστό, ακέραιος άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνον διέπρεψε στη Δημόσια Διοίκηση, αλλά και διακρίθηκε, με άρθρο του στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (Κυριακή 22.02.2015, σελ. 22), το οποίον υπογράφει με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ένας Καλαβρυτινός Κοσμοκαλόγερος», απευθυνόμενος στον κ. Σώϋμπλε, γράφει: «Να λυπάστε, κύριε Σόϊμπλε, για τη συμφορά σας…» Και προσθέτει: «…Να λυπάστε για τη συμφορά σας έναντι ενός υπερήφανου λαού., που τον φτωχύνατε με το λάθος φάρμακο που του δώσατε. Αυτός ο λαός και τα όργανά του σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν ήταν ποτέ διαφθαρμένος. Εσείς και οι εταιρείες σας τον διαφθείρατε. Ποτέ αστυνομικός δεν συνέλαβε παιδάκι εννέα ετών, χτυπώντας του το κεφάλι στην άσφαλτο, επειδή δεν είχε εισιτήριο! ΝΤΡΟΠΗ για τους «πολιτισμένους λαούς της Ευρώπης»!

Θα το επαναλάβουμε, λοιπόν, για μερικούς, οι οποίο μας κακολογούν, επειδή σπεύσαμε να επαινέσουμε την εθνικά υπερήφανη στάση του νέου Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα: Εμείς κρίνουμε και αξιολογούμε τις πράξεις των ανθρώπων. Ψέγουμε όσα αντιβαίνουν στο Νόμο του Θεού, αλλά και επαινούμε, όσα είναι άξια επαίνου! Επομένως προτιμάμε την έντιμη πενία από μια εθνικά και ατομικά εξευτελιστική ευμάρεια!
----------------
Θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύεται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος σε κείμενο που ανέβασε τον Φεβρουάριο στο blog του αποθεώνει τον πρωθυπουργό ζητώντας του να μην κάνει πίσω στη διαμάχη με την Ευρώπη γιατί τον κάνει περήφανο.

Όπως γράφει ο Μητροπολίτης παρότι ο Αλέξης Τσίπρας τον πίκρανε που δεν ορκίστηκε θρησκευτικά, από τις πρώτες μέρες της κυβέρνησής του, η «πολιτική που ακολουθεί αποπνέει εθνική υπερηφάνεια και δείχνει πως η εποχή των μεγάλων δουλικών πέρασε»!
«Με τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα έχουμε το παράπονο, ότι δεν ορκίσθηκε κατά τα καθιερωμένα! Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να εκφράσουμε ελεύθερα τη γνώμη μας πάνω στα καυτά προβλήματα της καθημερινής μας ζωής και στον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει ο νέος Πρωθυπουργός. Δραττόμεθα της ευκαιρίας να διατυπώσουμε ανοικτά και δημόσια την προσωπική μας γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο άρχισε να χειρίζεται τα προβλήματα αυτά η νέα Κυβέρνηση.

Από τις πρώτες κι' όλας στιγμές της αναλήψεως των ευθυνών διακυβερνήσεως της πολύπαθης Χώρας μας ο νέος Πρωθυπουργός και οι Συνεργάτες του εφαρμόζουν μια πολιτική, που αποπνέει ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Φαίνεται πως πέρασε πιά η εποχή των μεγάλων και δουλικών ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ σε ΟΛΑ! Περάσαμε στην εποχή της αντιστάσεως! Στην μανία των Ευρωπαίων κατακτητών μας, λέγε με Τρόϊκα κλπ, αντιτάσσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια! Η στάση του κ. Τσίπρα μας γεμίζει τα στήθη με υπερηφάνεια! Ἀλλωστε είναι σε όλους γνωστόν, ὀτι οι μεγάλες νίκες στην πορεία του Έθνους μας ποτέ δεν κατακτήθηκαν από τά Μεγάλα ΝΑΙ, αλλά από τα μεγάλα ΟΧΙ! Αθάνατο παραμένει στη μνήμη μας και στην καρδιά μας το "Μολών λαβέ" του Λεωνίδα και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά!

Δόξα τω Θεώ, λοιπόν, διότι με Πρωθυπουργό τον ακάματο κ. Τσίπρα οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας μαθαίνουν τώρα, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΔΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΟΙ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! Για πρώτη φορά ακούσθηκε η διαμαρτυρία: "Κύριοι, στο ζήτημα επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Ευρώπη, γιατί δεν μας ερωτήσατε;" Δεν είμαστε παρείες, είμαστε ισότιμα Μέλη της Ενώσεως!

Η τακτική, λοιπόν, του κ. Τσίπρα γεμίζει τα στήθη μας με εθνική υπερηφάνεια! Βεβαίως το παιγνίδι Τσίπρα είναι πολύ επικίνδυνο! Μπορεί να εξοργίσει τους Ευρωπαίους δανειστές-δολοφόνους μας, αλλά είναι καλύτερα μια έντιμη πενία από μια ευτελιστική και ταπεινωτική ευπορία!

Εμείς πιστεύουμε, ότι ο Πρωθυπουργός θα κερδίσει την μάχη, θα ανατρέψει τα δεδομένα. Τα άκρως ευτελιστικά, αν μή εξουθενωτικά, Μνημόνια θα πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων! Μια νέα εποχή, που θα ανακουφίσει τον Έλληνα, πρόκειται να ανατείλει!».

Τα πρώτα δείγματα της επερχόμενης νίκης Αλέξη Τσίπρα, της νίκης των Ελλήνων, άρχισαν να φαίνωνται ήδη στον ορίζοντα. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Ομπάμα εξέφρασε ήδη την πρόθεσή του να μας συνδράμη! Η σκληρή και άκαρδη κα Μέρκελ, θορυβημένη, σπεύδει στη Ουάσιγκτον! Η Ρωσία επίσης εξέφρασε την συμπάθειά της! Οι Ευρωπαίοι Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον ύπνο τους! Η Ευρώπη άρχισε να μας υπολογίζει! Κάποιοι Πρωθυπουργοί της Ευρώπης ακούουν πιά όχι μόνο με προσοχή, αλλά και με στοχαστική διάθεση τις ελληνικές θέσεις και απόψεις!».

Και καταλήγει: «Γειά σου, Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα λεβέντη! Βάλε πια μια τελεία και παύλα, στις μονομερείς και εθνοκτόνες υποχωρήσεις μας! Ο Χριστός μαζί Σου! Η Παναγιά μας στο πλευρό Σου! Καλή επιτυχία για το καλό της Ελλάδος!».

Pin It


casa victoria barkizaSocial Media

fecebook-logo twitter-logoyoutube notosnet rss

φιλικά μέσα....

glyfada metropolitan

ShareNews 13

BANNERS PROTASEIS 1

acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
cp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες
acp advertising, Βάρκιζα, σταμπάδικο,νότια προάστια, φωτοτυπίες, καμβάς, μπλούζε,διαφημιστικά δώρα, γάμος,Μπλούζες,στάμπες,συγκροτήματα,στάμπες,πενταήμερηεκδρομή,σχολείου,τουριστικά,μπλουζάκια,αστείες,ατάκες,σχολικές,εκδηλώσεις,γυμναστικές,επιδείξεις,ποδιές,υφασμάτινες,τσάντες,Ζακέτες,Φούτερ,Fleece,αναπτήρες,σπίρτα,Κούπες,καπέλα,αναπτύρες,κορνίζες,μαξιλαράκια,φωτογραφίες,παιδικά,δωμάτια,Ποτήρια,Μπουκάλια,Θερμός,Σεϊκερ,Λάβαρα,Μαγνητάκια,άλλα,φωτογραφικά,είδη,Μεταλλικά,στυλό,Πένες,Μεταλλικά,μπρελόκ,Πλαστικά,μπρελόκ,Κονκάρδες,πίνακες,καμβά,ψηφιακές,εκτυπώσεις,Κρύσταλλα,Πέτρες

acp logo 16 1

NotosNet YouTube

 

Save
Προτιμήσεις χρήστη cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν αρνηθείτε τη χρήση των cookies, αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμένεται.
Αποδοχή όλων
Απόρριψη όλων
Διαβάστε περισσότερα
Όροι χρήσης