Νατάλης Πέτροβιτς

Νατάλης Πέτροβιτς

Ο Νατάλης Πέτροβιτς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και είναι γιός του  Μάνου και της Χριστίνας Πέτροβιτς. Ο εκ Σερρών παππούς του, Νατάλης Πέτροβιτς έκτισε το 1936 την κατοικία του στη Βούλα. Είναι παντρεμένος με την Άννα Κόρκα χειρουργό οδοντίατρο και έχουν τρεις γιούς, οι οποίοι είναι μαθητές στο 1ο Λύκειο, 1ο Γυμνάσιο και 2ο Δημοτικό  Βούλας και κατοικούν στη Βούλα.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (1991). Από το 1992 έως το 2001 δίδασκε ασκήσεις στα μαθήματα «Σιδηρές Γέφυρες», «Στοιχεία Ελαφρών Μεταλλικών Κατασκευών» και «Ελαφρές Μεταλλικές Κατασκευές» στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Επίσης από το 1995 έως το 2003 δίδασκε ως επιμελητής  στην έδρα Σιδηρών Κατασκευών στη Σ.Τ.Ε.Α.ΜΧ.
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα με εξειδικευμένες μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων, σχολείων, εκκλησιών, ξενοδοχείων,  ενισχύσεων και αποκαταστάσεων κτιρίων, προκατασκευασμένων κατοικιών κ.α.
Κατέχει μελετητικό πτυχίο Γ’ τάξης για στατικές και υδραυλικές μελέτες δημοσίου και είναι διαπιστευμένος  μελετητής ειδικών κατασκευών ΝΑΤΟ. Έχει εκπονήσει πληθώρα μελετών με διεθνή αναγνώριση για μουσεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες, αμαξοστάσια τρόλλεϋ, θέατρα, ΚΑΠΗ, γυμναστήρια κ.α.
Στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης έχει εκπονήσει τη στατική μελέτη της οποίας ήταν κύριος μελετητής.

Τη διετία 2009-2011 ήταν μέλος της Επιτροπής Έργων της Ναοδομίας.

Είναι μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος
Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά

«Στην πρόσκληση του Δημήτρη Δαβάκη απάντησα θετικά γιατί πιστεύω πως με τις γνώσεις και τη θέλησή μου για δουλειά, μπορώ να καταστώ αρωγός στην προσπάθειά του για την ορθή, αξιοκρατική και κοινωνική διοίκηση του δήμου μας»

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "κύμα ενωμένων πολιτών" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρης Δαβάκη

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 05 Μαϊος 2014 20:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παναγιώτης Μπαντέκας Ελένη Παπαδοπούλου »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες