’’ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΗΣ & ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ έρχεται …΄΄ΕΡΩΤΑΣ’’?

’’ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΗΣ & ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ έρχεται …΄΄ΕΡΩΤΑΣ’’?

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα χρονιά για την γνωστή Στιχουργό και Παρουσιάστρια Έλενα Μανιάτη, καθώς προχώρησε στην Δημιουργία ολοκαίνουργιας Δισκογραφικής Εταιρίας, την Em QUEEN music, με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν ανώτερεςποιοτικά Μουσικές Υπηρεσίες σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Ήδη η Εταιρία μετρά μερικές εβδομάδες λειτουργίας και αρκετοί είναι οι Καλλιτέχνες που έχουν προσχωρήσει σε αυτήν. Στα πλαίσια του νέου επαγγελματικού εγχειρήματος, την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Em QUEEN music ανέλαβε αποκλειστικά, ο καταξιωμένος Τραγουδιστής/Συνθέτης Θωμάς Βενέτης.

Ο Βορειοελλαδίτης Μουσικός, με εξαιρετικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνει μία σειρά από επιτυχημένες εμφανήσεις στο Εξωτερικό και επιστρέφει στην Ελλάδα για να μπει στούντιο για την ηχογράφηση του 1 ου του τραγουδιού από την Νέα του Δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’ΕΡΩΤΑΣ’’ σε μουσική του ιδίου και στίχους της όμορφης Στιχουργού, τίτλος μάλλον με νόημα, αφού οι …φήμες λένε ότι οι δυό τους δεν είναι μόνο συνεργάτες!

ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ έρχεται ΕΡΩΤΑΣ 2
ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ έρχεται ΕΡΩΤΑΣ 3
ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ έρχεται ΕΡΩΤΑΣ 1

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες