Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β)

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β)

O Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β), είναι αθλητικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Ιδρύθηκε το 1974, ενώ από το 1978 δραστηριοποιείται στο θαλάσσιο αθλητισμό και κυρίως στα αθλήματα Ιστιοπλοϊας Τριγώνου (OPTIMIST για παιδιά 7-14 ετών, LASER Radial & Standard για αγόρια και κορίτσια και Ιστιοσανίδα Mistral και RS-X), με σημαντικές διακρίσεις τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Από το 2002 μετά από την έναρξη συνεργασίας με τον δάσκαλο ιστιοπλοϊας Τάκη Βάμιαλη, διαθέτει και σχολή για μαθήματα Ανοιχτής Θαλάσσης. Συνδιάζοντας ο ΝΑΟΒΒ τις δραστηριότητες του με τη θέση του σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής, προσελκύει μέλη, αθλητές και ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα από όλη την Αττική.

Ο Ν.Α.Ο.Β.Β. λειτουργεί από το 2002 τη σχολή Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης. Ο διευθυντής της σχολής Τάκης Βάμιαλης και οι έμπειροι εκπαιδευτές συνεργάτες του, αναλαμβάνουν να σε ξεναγήσουν στο μαγικό κόσμο της ιστιοπλοϊας με τα ολοκαίνουργια σκάφη μας.

Από τη σχολή έχουν ήδη αποφοιτήσει 150 μαθητές από τα τμήματα αρχαρίων και αρκετοί ακόμα από τα τμήματα προχωρημένων . Επίσης στα αγωνιστικά τμήματα οι μαθητές που συμμετέχουν, έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τιν εμπερία του πραγματικού αγώνα αφού έχουν προηγηθεί κάποιες προπονήσεις στην αγωνιστική ιστιοπλοϊα.

Για την απόκτηση μεγαλύτερης εμπειρίας και σιγουριάς η σχολή παρέχει επιπλέον τμήμα προχωρημένων, αγωνιστικό, αλλά και εκπαιδευτικά και τριήμερα ταξίδια!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γρηγόρης Κασιδόκωστας Ο Α.Ο ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες