Καβούρι

Καβούρι

Η όμορφη περιοχή της μικρής χερσονήσου Καβούρι λίγο πριν την Βουλιαγμένη διαθέτει αρκετά κομμάτια παραλίας με ελεύθερη πρόσβαση, άλλα με άμμο και άλλα με πέτρες. Το Καβούρι βρίσκεται σε απόσταση 16 περίπου χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας, κατά συνέπεια είναι μια από τις κοντινές επιλογές στην Αττική. Άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής αυτής είναι ότι το ευρύτερο περιβάλλον της είναι αρκετά καλό με πολλά δέντρα και μακριά από τον δρόμο με την μεγάλη κυκλοφορία.

,Καβούρι,Ανατολικής,Αττική,Δήμος,Παραλία Καβούρι, Αττική Βάρης,Βούλας,Βουλιαγμένης,NEA EIDHSES -ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ελλάδα, media, νέα κρίση,on line, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Βούλα,Βουλιαγμένη, Βάρη, ΒΒΒ, 3Β, βαρκιζα,παραλιακή, παραλία, νότια, προάστια, άρθρα,

Η διαμονή, το φαγητό, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, τα ψώνια και ο εφοδιασμός με τα απαραίτητα για μια οικογένεια, ή κάποιους περαστικούς είναι πλήρως εξασφαλισμένα στο κοντινό περιβάλλον της θάλασσας. Οι επιλογές τόσο κοντά στις παραλίες, όσο και στην ευρύτερη περιοχή για όλες τις παραπάνω δραστηριότητες είναι πάρα πολλές και για κάθε γούστο.

Υπάρχουν επίσης δυνατότητες για πάρκινγκ επιτόπου, λειτουργούν σε κοντινή απόσταση πολλά μαγαζιά για φαγητό, υπάρχει έντονη νυχτερινή ζωή, επίσης σε κοντινή απόσταση, όπως και άλλες μορφές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, καφετέριες, μπαρ, καταστήματα για κάθε είδους ψώνια στα γειτονικά παραθεριστικά κέντρα.
Οι μικρές ελεύθερες παραλίες δεν είναι οργανωμένες, αλλά τα τελευταία χρόνια μικρά τμήματα της παραλίας, μπροστά από κάποια κέντρα διαθέτουν κάποια οργάνωση με ξαπλώστρες, ομπρέλες και άλλες διευκολύνσεις για το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας. Επίσης λόγω του ανοιχτού χώρου διευκολύνεστε να παίξετε και διάφορα σπορ.

,Καβούρι,Ανατολικής,Αττική,Δήμος,Παραλία Καβούρι, Αττική Βάρης,Βούλας,Βουλιαγμένης,NEA EIDHSES -ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ελλάδα, media, νέα κρίση,on line, νοτος, νετ, notos,net, notosnet,Βούλα,Βουλιαγμένη, Βάρη, ΒΒΒ, 3Β, βαρκιζα,παραλιακή, παραλία, νότια, προάστια, άρθρα,

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να απευθυνθείτε στις υπηρεσίες των γειτονικών με την παραλία περιοχών. Σε μικρή σχετικά απόσταση λειτουργεί αστυνομικό τμήμα, τμήμα τροχαίας και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες.
Η πρόσβαση γίνεται εύκολα με ταξί και κυρίως με ιδιωτικό ή νοικιασμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Πρόβλημα παρκαρίσματος σε γενικές γραμμές δεν θα αντιμετωπίσετε. Η περιοχή προσφέρεται και για πεζοπορία λόγω του επιπέδου του εδάφους, αλλά και για ποδήλατο για τους ίδιους λόγους. Η παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον διεθνή αερολιμένα των Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (λιγότερο από 25 χιλιόμετρα) και σε σχετικά κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά.

 

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες