Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας

Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1952 και είναι ο αρχαιότερος της Βούλας. Είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με καταστατικό εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τηρεί τα προβλεπόμενα από τον αθλητικό νόμο.Έχει έδρα και αθλητικές εγκαταστάσεις στη Βούλα και καλλιεργεί τον αθλητισμό για εξήντα τουλάχιστον χρόνια.
Στην αρχή της ίδρυσής του και για αρκετά χρόνια είχε μόνο ποδοσφαιρικό τμήμα με αρκετές και σημαντικές επιτυχίες στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια, από το 1977 και μετά, προστέθηκαν και τα αθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ) και της αντισφαίρισης (ΤΕΝΝΙΣ).

Σήμερα, πάνω από 300 παιδιά αθλούνται στα τρία αυτά αθλήματα και το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους Δασκάλους, και Καθηγητές και όλους τους κατοίκους που έχουν μεράκι και αγάπη στον αθλητισμό, να ενεργοποιηθούν.

Οι πόρτες του Συλλόγου είναι ανοιχτές για όλους.

Σας περιμένουμε να εγγραφείτε μέλη, να βοηθήσετε ηθικά και οικονομικά όποιο άθλημα θέτε από αυτά που δημιουργήσαμε αλλά και όσα θέλετε να δημιουργήσουμε.
Σας περιμένουμε να δώσετε το δυνατό, αλλά πολιτισμένο παρόν γεμίζοντας τους χώρους που αγωνίζεται ο Σύλλογος.
Απευθύνουμε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους Νέους της περιοχής μας ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε όλοι, με το γκρέμισμα των αξιών, την ένταση, την οικονομική συγκυρία και σας ζητάμε να μην επιλέξετε τις εύκολες αλλά προσωρινές λύσεις που καλλιεργούνται γύρω σας, όπως ο ατομικισμός, η απομόνωση της τηλεόρασης και το διαδίκτυο ή τις αυταπάτες των διαφόρων ουσιών.

ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, μέσα σε αυτήν θα γνωρίσετε, μαζί με άλλα παιδιά, τα αγαθά της συνεργασίας, της ομαδικής προσπάθειας, της βελτίωσης των ικανοτήτων σας, της εκγύμνασης για ένα κοινό σκοπό, αυτόν της ευγενούς άμιλλας, της επιμονής και της πειθαρχίας, που είναι απαραίτητα εφόδια για όλη σας τη ζωή, δημιουργώντας παράλληλα ένα σώμα όμορφο, δυνατό και αρμονικά γυμνασμένο.

Σήμερα, περισσότερα από ποτέ, είναι επιτακτική η ενεργοποίηση όλων των φορέων, ιδιαίτερα μάλιστα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να δώσουμε μαζί τη μάχη για αναβάθμιση του αθλητισμού στην περιοχή, καθιστώντας ΑΣΦΑΛΕΙΣ τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Δημιουργώντας έτσι υγιείς διεξόδους για τη νεολαία μας.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες