Σπύρος Πανάς

Σπύρος Πανάς

Ο Σπύρος Πανάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη και κατοικεί με την οικογένειά του μόνιμα στη Βούλα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ρόπα και πατέρας μιας μικρής κόρης.

Η οικογένειά του έχει ρίζες στην Κεφαλονιά και στη Μικρά Ασία.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Βουλιαγμένης, σπούδασε Μεταλλειολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στηριγμένος στη σκληρή δουλειά και στο πάθος για τελειότητα, είναι σήμερα ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Το 1994 εγκατέστησε μόνιμα την έδρα των επιχειρήσεών του στην περιοχή Βάρκιζα της Βάρης.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα ανέπτυξε ενεργή παρουσία στα τοπικά δρώμενα της Βουλιαγμένης, συμμετέχοντας σε ομίλους, συλλόγους, αθλητικά σωματεία κλπ.

Τα τελευταία 23 χρόνια δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση με αποκλειστικό στόχο την προσφορά στο τόπο και τους συμπολίτες του.

23 χρόνια δημιουργικής δράσης και προσφοράς στα κοινά

Το 1990, σε ηλικία 23 ετών, εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης, με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Υπηρέτησε το Δήμο για πέντε συνεχόμενες τετραετίες, από τις θέσεις του μέλους της Δημαρχιακής Επιτροπής, του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών και του Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στους τομείς του Πρασίνου, του Περιβάλλοντος, της Καθαριότητας των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Οικονομικών και της Διοίκησης. Παράλληλα, άσκησε καθήκοντα Αναπληρωτή Δημάρχου.
Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον ενοποιημένο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και ορίστηκε Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Προστασίας.

Το Μάρτιο του 2013 εξελέγη νέος Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στη θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της Ανεξάρτητης Κίνησης.

Πυξίδα δράσης στο έργο του ήταν και παραμένει το όραμα μιας σύγχρονης, πράσινης και λειτουργικής πόλης, με σεβασμό στον άνθρωπο στο περιβάλλον και στον πολιτισμό.

 Επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα

Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο Σπύρος Πανάς ίδρυσε τον Ομίλο PANAS Group – SOPHISTICATED HOSPITALITY, μαζί με τον αδελφό του Χρύσανθο, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των τάσεων και του ύφους της εστίασης και της φιλοξενίας στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια.
Ο όμιλος έχει την ιδιοκτησία και τη διαχείριση της διεθνούς φήμης τουριστικής εγκατάστασης Island Art & Taste, που αποτελείται από χώρους διαμονής, δεξιώσεων και συνεδρίων, καθώς επίσης και από το βραβευμένο εστιατόριο και club “Island”. Στον όμιλο ανήκουν ακόμα, το private club και members hotel Salon de Bricolage.
Κατά το παρελθόν έχει επίσης δημιουργήσει μια σειρά από πρωτοποριακούς χώρους φιλοξενίας, εστίασης και διασκέδασης, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητα και στο τομέα της διοίκησης ξενοδοχείων.

Στις Εκλογές του 2014 είναι Yποψήφιος Δήμαρχος  με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης,  Βούλας, Βουλιαγμένης, για τον Δήμο  Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.