Βίκυ Νούλα.

Βίκυ Νούλα.

Βιογραφικό Βίκυ Νούλα

Γεννήθηκα στη Μεσσήνα της Ιταλίας στις 4-1-75 από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα. Σε ηλικία 2 ετών εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι κάτοικος Βάρης. Είμαι παντρεμένη με τον Στέργιο Κωτσίδη και έχουμε αποκτήσει δύο γιους το Νικόλα 15 ετών και το Μιχάλη 12 ετών. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Μεσσήνα. Είμαι απόφοιτος της σχολής βρεφονηπιοκομίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βάρης και από το 2009 ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Βάρης.

Πιστεύω ότι η εκπαίδευση και η παιδεία είναι ό, τι πολυτιμότερο έχει να επιδείξει μια κοινωνία. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την προκοπή των σχολείων της περιοχής μας και για αυτό το λόγο ζητώ την υποστήριξή σας.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψηφία τοπικός σύμβουλος Βάρης με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και  υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 04 Μαϊος 2014 17:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοντονής Διονύσιος Κατερίνα Βαμβακούση »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες