Βασίλης Γραμμένος

Βασίλης Γραμμένος

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Βασίλης Γραμμένος γεννήθηκε στην Πάτρα τον Φεβρουάριο του 1974. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε γνωστό αμερικανικό κολλέγιο, καθώς επίσης και μηχανογραφημένη λογιστική.

Εργάζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος (μέλος της ΕΣΗΕΑ) τα τελευταία 20 χρόνια, με έντονη δραστηριότητα στην Τηλεόραση, στον έντυπο Τύπο, αλλά και στο ραδιόφωνο.

Από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε την καριέρα τους ως μάχιμος ρεπόρτερ σε τοπικά ΜΜΕ της επαρχίας, ενώ σύντομα “αναρριχήθηκε” στα πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυα.

Υπήρξε πολεμικός ανταποκριτής στη Λωρίδα της Γάζας, συνεργαζόμενος τότε τόσο με ελληνικά ΜΜΕ, όσο και με ευρωπαϊκές εφημερίδες.
Τα έτη 2003-2004 κάλυψε τη δίκη της "17ης Νοέμβρη" για γνωστό τηλεοπτικό σταθμό και για άλλα μέσα της επικράτειας.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο αστυνομικό κυρίως ρεπορτάζ, ως διαπιστευμένος συντάκτης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεργαζόμενος με μεγάλα διαδικτυακά και τηλεοπτικά μέσα.

Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με ξένα μέσα ενημέρωσης  κυρίως Αγγλικές, αλλά και Αμερικανικές εφημερίδες. Έχει διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις αλλά και σε αλλά πόστα ευθύνης, όπως η αρχισυνταξία σε διάφορα έντυπα και τηλεοράσεις.

Υπήρξε πρωτοπόρος της ψηφιακής δημοσιογραφίας, έχοντας έντονη ενασχόληση με ηλεκτρονικές σελίδες ή ιστολόγια.

Τα τελευταία χρόνια ζει στη Βούλα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή των 3Β. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο, Βασιλίκη Σωτηρίου και μαζί έχουν αποκτήσει δυο κορίτσια, 5 και 3 ετών.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πόλη για να ΖΕΙΣ" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 02 Μαϊος 2014 14:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κάββαλος Βασίλης Γεωργουλόπουλος Διονύσιος »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες