Τίνα Κουτρουβίδη

Τίνα Κουτρουβίδη

Γεννήθηκα, μεγάλωσα στη Βάρκιζα και αποφοίτησα από το ενιαίο Λύκειο Βάρης. Σπούδασα νομικά στο εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στη Νομική Σχολή Αθηνών(1995).

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Παρίσι, όπου απέκτησα δυο μεταπτυχιακά διπλώματα (Master) το πρώτο στον τομέα του διεθνούς ιδιωτικού και εμπορικού δικαίου και το δεύτερο στον τομέα του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου (1999-2001). Μιλάω αγγλικά και γαλλικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εργάστηκα δυο χρόνια στο Παρίσι στο νομικό τμήμα της τράπεζας BRED BANQUE POPULAIRE και ως συνεργάτης δικηγόρος στις Αγγλοσαξωνικές Δικηγορικές Εταιρείες LOVELLS και HERBERT SMITH (2001-2003). Στην Αθήνα συνεργάστηκα με την Τράπεζα EFG EUROBANK Α.Ε. στο τμήμα της αναγκαστικής εκτέλεσηςκαι των προσημειώσεων ακινήτων (2003-2008) και με τη Δικηγορική Εταιρεία του Αντώνη Παπαδημητρίου, Προέδρου του Ωνασείου Ιδρύματος (2003-2004). λειτουργώ δικό μου Δικηγορικό Γραφείο στη Βάρη (Βασιλέως Κων/νου 41) από το 2006, και ασκώ μαχόμενη δικηγορία (αστικό, ποινικό και εργατικό δίκαιο). Είμαι Δικηγόρος Αθηνών από το 1998 και δικηγόρος Παρισίων από το 2001.

Είμαι μέλος της Association Europeen de Droit Bancaire et Financier (AEDBF), της Association Francaise des Juristes d'Enterprise (AFJE), της Association Banque et Finance de l'Universite de la Sorbonne (ABFS).

Έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια τραπεζών και οικονομικών οργανισμών.

Τον ελεύθερό μου χρόνο παίζω τέννις, κολυμπώ στη θάλασσα, ασχολούμαι με το στίβο, διαβάζω βιβλία λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας και παρακολουθώ σινεμά και θέατρο.

Από την αρχή των πανεπιστημιακών μου χρόνων ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά, στη Νομική Αθηνών, ως μέλοςανεξάρτητης παράταξης φοιτητών (ΠΑΝ), στο Παρίσι ως πρόεδρος παράταξης των Ελλήνων Φοιτητών στο Παρίσι (ΕΠΕΣ), στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ως μέλος της παράταξης "ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ".

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ειναι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Μαϊος 2014 14:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοκολέτσος Γιώργος Δημήτρης Κρεμάλας »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.