Παναγιώτης Μπαντέκας

Παναγιώτης Μπαντέκας

Ο Παναγιώτης Μπαντέκας γεννήθηκε στην Βάρη Αττικής το 1963.
Το 1987 αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Διπλωματούχος Μηχανικός και από τότε διατηρεί Τεχνική Εταιρία στη Βάρη όπου ασχολείται με την εκπόνηση τεχνικών μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών τεχνικών έργων. Εκλέχτηκε τρεις τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης ( 1998 – 2001 ) * ( 2001 – 2004 ) * ( 2004 – 2007 ).

Μέσα από δημοτικές επιτροπές αγωνίστηκε για την απομάκρυνση της εταιρίας Βότκας από το κέντρο της Βάρης, την απομάκρυνση του λατομείου στην περιοχή του Κόρμπι Βάρης, την ανάπτυξη της παραλίας της Βάρκιζας ,την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Βάρης. Επίσης μέσα από Διαδημοτικές Επιτροπές αγωνίστηκε για το παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού κόλπου (Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρης ). Επί μια τετραετία διετέλεσε μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Βάρης και εκπρόσωπος στον ΕΣΔΝΑ.

Υπ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής στο πλευρό του Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή ( 2007-2010 ). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου της Ελλάδας. Επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Δήμου Βάρης. Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζας. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Μηχανικών του Δήμου Βαρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πόλη για να ΖΕΙΣ" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 05 Μαϊος 2014 13:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γεωργουλόπουλος Διονύσιος Νατάλης Πέτροβιτς »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.