Νίκος Κασιδόκωστας

Νίκος Κασιδόκωστας

Ο Νίκος Κασιδόκωστας γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη το 1960. Έχει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Γιάννη.

Μέλος αθλητικής οικογένειας, ακολούθησε τον αθλητισμό και ο ίδιος. Αγάπησε το θαλάσσιο σκι και εργάστηκε από νωρίς στις οικογενειακές σχολές ως προπονητής του θαλάσσιου σκι, τόσο στη Βουλιαγμένη, όσο και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Οι σπουδές του στο Marketing και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τον οδήγησαν στην ενασχόληση του με επιχειρήσεις εστίασης και τουριστικού ενδιαφέροντος. Από το 1996 εργάζεται ως Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών στις Τουριστικές Επιχειρήσεις Βάρκιζας, έχοντας απασχοληθεί επί σειρά ετών σε ανάλογες θέσεις επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης.

Έμπνευση για την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα κοινά υπήρξε πάντα η οικογένεια του, που διαχρονικά αγωνίζεται για την βελτίωση της δημοτικής ζωής της Βουλιαγμένης.

Η υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης» που ίδρυσε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά αποτελεί την αφετηρία της θεσμικής ενασχόλησής του με τα κοινά του δήμου.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Μαϊος 2014 16:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λιάνα Σκουλαξένου Δημήτρης Κιούκης »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες