Κουρέτη Δέσποινα

Κουρέτη Δέσποινα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι κόρη ανώτερου ιπτάμενου Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου σους κλάδους Πολεοδομίας, Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάστηκα στο γραφείο BauWobau, στο Μόναχο, σε μελέτες ψηλών κτιρίων και αυτοκινητοδρόμων.

Από το 1987 ασκώ το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα - Μηχανικού και ασχολούμαι με την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών έργων. Από το 2006 σε συνεργασία με άλλα μελετητικά γραφεία έχω συμμετάσχει στην μελέτη και επίβλεψη κτιριακών έργων σε χώρες των Βαλκανίων.

Διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων του Β' Λυκείου Βούλας και συμμετείχα στις δραστηριότητες της Πνευματικής Εστίας Βούλας(2007-2010). Ομιλώ άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και έχω μια κόρη.

Υποστηρίζω την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά γιατί έχει ήδη δώσει δείγματα αποτελεσματικότητας και μένουν πολλά να γίνουν για την βελτίωση του Δήμου μας μέσα στην δύσκολη εποχή που περνάμε.

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Μαϊος 2014 16:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αργυρουδάκης Ελευθέριος Νικόλαος Νανούρης »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.