Κοντονής Διονύσιος

Κοντονής  Διονύσιος

Κοντονής Διονύσιος: Με καταγωγή από Ζάκυνθο και Αρκαδία, τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στην Αθήνα. Από τα πρώτα μαθητικά του χρόνια και επί 8ετία ήταν ενταγμένος στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Στη συνέχεια σπούδασε στον Καναδά όπου και πήρε πτυχίο Ηλεκτρονικής Πληροφορικής από το Β. COLUMBIA Ι.Τ. συμπληρώνοντας την επιστημονική του κατάρτιση με μεταπτυχιακές εργασίες σε Ι.Β.Μ. και DIGITAL.

Διετέλεσε επί διετία αναλυτής και σύμβουλος πληροφορικής στη  PROVINCE OF B.COLUMBIA και επί δεκαετία Διευθυντικό Στέλεχος της κυβέρνησης του Καναδά σε θέματα ηλεκτρονικής πληροφορικής. Έχει διατελέσει μέλος της CANADIAN GRAIN COMMISSION και μέλος της advisory committee of  Β. COLUMBIA Ι.Τ. Είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου και έχει διατελέσει Εκκλησιαστικός Επίτροπος της Ενορίας Αγ.Γεωργίου Βουλιαγμένης.

Επί σειρά ετών ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Βουλιαγμένης, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου και Λυκείου Βουλιαγμένης.

Είναι πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Βουλιαγμένης, μέλος του Α.Ο.Βάρης «Αναγυρούς», μέλος του Ροταριανού συλλόγου Βουλιαγμένης και μέλος της UNESCO (W.W.F.)
Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης στον ενιαίο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 22 Απριλίου 2014 21:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βαμβασάκης Δημοσθένης Βίκυ Νούλα. »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες