Γιώργος Αλεξόπουλος

Γιώργος Αλεξόπουλος

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος γεννήθηκε το 1964, μεγάλωσε και ζει στην Βάρκιζα.

Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Σταθοπούλου και έχουν δύο παιδιά, την Ζωή-Μαρία και τον Μιχαήλ.
Είναι επιχειρηματίας, Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων ήταν επί σειρά ετών, Διευθυντής Οικονομικής Διαχείρησης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός(ποδόσφαιρο) και ΚΑΕ Ολυμπιακός(μπάσκετ), συμμετείχε ενργά και συμβουλευτικά σε μεγάλες Ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις, Champions League, Final Four, υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που μετέπειτα εφαρμόστηκαν και στη χώρα μας.

Τα τελευταία 17 χρόνια, έχει πολυσχιδή επιχειριματική δραστηριότητα με εταιρείες του στο χρηματοοικονομικό τομέα, στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 και 2008, και στον τομέα της ενέργειας συνάπτοντας διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες, προσελκύοντας ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 08 Μαϊος 2014 21:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νικηφοράκη Δήμητρα Αλέξανδρος Οικονόμου »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες