Ελένη Παπαδοπούλου

Ελένη Παπαδοπούλου

Η Ελένη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Εκπροσωπεί την τέταρτη γενιά της οικογένειάς της, η οποία παραθέριζε στην Βουλιαγμένη από το 1931 και εγκαταστάθηκε μόνιμα το 1954.

Αποφοίτησε από το Δημοτικό της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης και από το Γυμνάσιο και Λύκειο της Γαλλικής Σχολής Ουρσουλινών Ψυχικού.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Επί σειρά ετών άσκησε καθήκοντα ανωτάτου διοικητικού στελέχους εταιρίας του ναυτιλιακού χώρου. Εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται, στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, ως πιστοποιημένη ασφαλιστική και επενδυτική σύμβουλος της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας ING.

Μιλάει άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά. Συμμετέχει σε σειρά κοινωνικών δράσεων εντός των ορίων του νέου ενιαίου Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και αρθρογραφεί συχνά σε περιοδικά ποικίλης κοινωνικής ύλης.

Έχει τεράστια εμπειρία από την μακρά θητεία της σε επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα. Οι οικονομικές γνώσεις της την καθιστούν χρήσιμη στο να συμβάλλει μαζί με τον Δήμαρχο και τους Συμβούλους στην διάφανη, ορθολογική και ωφέλιμη χρήση των πόρων του Δήμου.

Η ευαισθησία σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία της αποτελούν πολύτιμα στοιχεία προάσπισης μιας αειφόρου ανάπτυξης όλων των περιοχών του Δήμου και ταυτόχρονα περιβαλλοντικής αναβάθμισης των ακτών, της ενδοχώρας, αλλά και του ορεινού όγκου της ευρύτερης εξαιρετικού κάλλους περιοχής.

Περισσότερο από ποτέ ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης έχει την ανάγκη παρόμοιων στελεχών εφοδιασμένων με γνώσεις, θάρρος, αυταπάρνηση και πάθος εθελοντικής προσφοράς στους συνανθρώπους τους, για να απομακρύνουν τον κίνδυνο κατάρρευσής του, κάτω από τις σημερινές άκρως αντίξοες συνθήκες.

Είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της. Ο λόγος που αποφάσισε να μπει στην τοπική πολιτική σκηνή είναι ένα καθαρό συναίσθημα αγάπης και προσφοράς στον τόπο της και στους συνδημότες της.

Το «Εμείς» είναι πολύ ψηλότερα από το «Εγώ» στην καρδιά και το μυαλό της και αυτή την άποψη προσπαθεί να περάσει και στο περιβάλλον της.

Ζητά την ψήφο των συμπολιτών της, γιατί, φιλοδοξεί  να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της, στην υποδειγματική λειτουργία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, την οποία εγγυάται ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Δαβάκης.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ειμαι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "κύμα ενωμένων πολιτών" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Δαβάκη

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 05 Μαϊος 2014 23:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νατάλης Πέτροβιτς Μαργαρίτα Μακρή - Γούλα »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.