Δημήτρης Κιούκης

Δημήτρης Κιούκης

Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό-δασκάλα, Ελένη Αγγέλη και έχει δυο κόρες, την Έφη που είναι θεατρολόγος και την Ιωάννα, τελειόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ειδικευτεί στην διαχείρηση αποβλήτων στο Πανεπιστήμιο LEOBEN της Αυστρίας και NHTV της Ολλανδίας. Είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος επιχειρήσεων και μετέχει στα διοικητικά συμβούλια των Ανωνύμων εταιρειών ΑΝΚΕΛ Α.Ε., ΕΔΑΚΕ Α.Ε. και ENVIROREC Α.Ε. ως πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρησης συσκευασιών του YΠΕΚΑ και από το 2012 είναι διευθύνων εταίρος του αδειοδοτημένου συστήματος ανακύκλωσης αποβλήτων κατασκευών ΣΑΝΚΕ.

Ο πατέρας του, Γιάννης Κιούκης, είχε εκλεχτεί Πρόεδρος της Κοινότητας Βούλας το 1978 και πρώτος Δήμαρχος το 1982. Η συμμετοχή του Δημήτρη Κιούκη στην τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά το 1984 με την εκλογή του ως Προέδρου του Συνοικιακού συμβουλίου Κάτω Βούλας, ενώ το 1986 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος.

Το 1998 ηγείται ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού και λαμβάνει ποσοστό 45%. Το 2006 συνεργάζεται με το Γιώργο Μάντεση και ορίζεται αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας την διετία 2006-2007. Από τη θέση αυτή είχε την ευκαιρία να προωθήσει περιβαλλοντικά θέματα και θέματα ποιότητας ζωής, όπως η ανακύκλωση, η ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών μελετών, των μελετών των ποδηλατόδρομων και της ελεγχόμενης στάθμευσης, η επέκταση του τραμ, η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου κ.α. Σήμερα δεν είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Μαϊος 2014 16:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκος Κασιδόκωστας Αργυρουδάκης Ελευθέριος »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες