Αντώνης Ζαγοριανός

Αντώνης  Ζαγοριανός

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Μεγάλωσα στον Πειραιά και τη Βουλιαγμένη. Κατάγομαι από μία εκ των παλαιοτέρων οικογενειών της Βουλιαγμένης (1918), της οποίας είμαι μόνιμος κάτοικος από το 1984.

Ιατρός Νεφρολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνιας, Ιταλίας. Ειδικεύτηκα στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός» και Γ.Ν.Π «Τζάνειο». Είμαι μέλος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας (ΕΝΕ) και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.

Ξένες γλώσσες: Ιταλικά, Αγγλικά. Στα φοιτητικά μου χρόνια συνέβαλα με έντονη πολιτική δραστηριότητα στο Ελληνικό Φοιτητικό Κίνημα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας της Μπολόνιας.
Έλαβα μέρος πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 ως υποψήφιος για τη Δημοτική Ενότητα της Βουλιαγμένης και κατατάχθηκα 2ος σε ψήφους με το Συνδυασμό του Γρ.Κωνσταντέλλου.

Είμαι Συντονιστής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από το 2012.
Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης (ΝΟΚΒ).

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "κύμα ενωμένων πολιτών" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρης Δαβάκη

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 06 Μαϊος 2014 20:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αντωνίου Ασπασία Καρακίτσου Σταματάκη Στεφανία »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.

Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.