Αντωνίου Ασπασία

Αντωνίου Ασπασία

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Δίλοφο Βάρης, τόπο καταγωγής της μητέρας μου Ελένης Χαρ. Γούλα, όπου διαμένω μέχρι σήμερα. Έχω δύο παιδιά, την Ελένη Μαστροδήμου 18 ετών και το Γιάννη Μαστροδήμο 16 ετών.

Σπούδασα φιλολογία σε Ιταλία και Ελλάδα και πήρα πτυχίο Κλασσικής φιλολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό
Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχω Δίπλωμα Μεταφραστών και Διερμηνέων της  Ιταλικής Γλώσσας και έχω δουλέψει σαν διερμηνέας σε Ιταλία και Ελλάδα.
Γνωρίζω επίσης Αγγλικά και Γαλλικά.

Εκπαιδευτικός αλλά και μητέρα , με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά , ασχολήθηκα ενεργά με τους Συλλόγους Γονέων. Διετέλεσα Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου επί 8ετία, όπως επίσης και του 2ου Γυμνασίου Βάρης.

Λάτρης της παράδοσης , είμαι μέλος του χορευτικού του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου , στον οποίο έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ μέχρι σήμερα. Είμαι επίσης μέλος του Χορευτικού της «ΣΕΜΕΛΗΣ» ενός από τους πιό δραστηριοποιημένους Παραδοσιακούς και Φυσιολατρικούς Συλλόγους.

Το 2010 εκλέχθηκα στο Τοπικό Συμβούλιο Βάρης με την Ανεξάρτητη Κίνηση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και μετά με το Σπύρο Πανά μέχρι και σήμερα.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ξανά με την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης  (Α.ΚΙ.ΒΒΒ) με Δήμαρχο το Σπύρο Πανά  γιατί μπορεί να εγγυηθεί ότι θα διαφυλάξει τον οικιστικό χαρακτήρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της πόλης μας και δε θα επιτρέψει την άναρχη ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων. Το Δήμαρχο πού έχει σχέδιο για να πάει η πόλη μας μπροστά και να αποκτήσει τις σύγχρονες υποδομές πού χρειάζεται.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 06 Μαϊος 2014 20:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μαργαρίτα Μακρή - Γούλα Αντώνης Ζαγοριανός »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες