Αλέξανδρος Οικονόμου

Αλέξανδρος Οικονόμου

Ο Αλέξανδρος Οικονόμου είναι γιος του εξαίρετου επιστήμονα Ιατρού κ. Γιώργου Οικονόμου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 07 Μαρτίου 1987 και μεγάλωσε στη Βούλα όπου ζει. Η οικογένειά του έχει ρίζες από την Πελοπόννησο.

Μετά την αποφοίτησή του από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη σπούδασε Αρχιτεκτονική – Εσωτερική Διακόσμηση στο Middlesex University London και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο London Metropolitan University. Επέστρεψε στην Ελλάδα και το 2012 δημιούργησε την επαγγελματική του στέγη στην Βάρης. Μετά από σκληρή δουλειά πάθος για την τελειότητα, είναι σήμερα ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο της διακόσμησης.

Ο Αλεξάνδρος Οικονόμου διακρίνεται για την αξιοπιστία του και την προσωπικότητα του. Είναι οργανωτικός, δίκαιος, εργασιομανής και έχει έκδηλη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης. Κυριότερο  χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του είναι η υπευθυνότητα και η αυτοπειθαρχία.

Με καλοπροαίρετους και φερέγγυους στόχους δείχνει ενδιαφέρον για τα προβλήματα των συμπολιτών και νοιάζεται για την επίλυση  τους. Η αγάπη του για την πολύ όπου ζει και η όρεξη για προσφορά είναι οι βασικοί λόγοι που τον οδήγησαν να αποφασίσει την ενασχόληση του με τα κοινά.

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 08 Μαϊος 2014 22:25
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες