ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ - ΠΑΝΔΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΤΕΒΕ Κύριο

ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ - ΠΑΝΔΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΤΕΒΕ

Με μεγάλη οικογενειακή ιστορία στην αγνή, παραδοσιακή αρτοποιεία και με παρακαταθήκη τις διαχρονικές συνταγές που δημιουργήθηκαν και δοκιμάστηκαν στα παράλια της Κωνσταντινούπολης και της Αλεξάνδρειας, τόπους καταγωγής της οικογένειας Κοντιλιέρη, δημιουργήσαμε τρία αρτοποιεία, τρεις νέες Πόλεις του Άρτου στις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας - Βάρκιζα, Βουλιαγμένη και Κηφισιά.

Τα καταστήματα μας είναι ευρύχωρα και άνετα και διαθέτουν μία τεράστια γκάμα αυθεντικών, μοναδικών και αγνών αρτοσκευασμάτων με σκοπό να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών. Χωρίς να απολέσουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα του αρτοποιείου που όλοι μεγαλώσαμε τα εξελίξαμε, τα εξ-συγχρονίσαμε προσφέροντας και κάποια ξενόφερτα προϊόντα, κυρίως για να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο την γκάμα μας. Παραμείναμε όμως πιστοί στις παραδόσεις, κοντά στον αγνό, αυθεντικό Ελληνικό φούρνο.


Ο βασικός μας στόχος έως και σήμερα παραμένει αναλλοίωτος. Προσπαθούμε να παράγουμε και να φουρνίζουμε όπως κάνουν οι παραδοσιακές Ελληνίδες νοικοκυρές στο σπιτικό τους. Όλα ξεκινούν από τα ποιοτικά, αγνά και εύγεστα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των προϊόντων σε καθημερινή βάση. Συλλέγουμε καθημερινά ότι πιο φρέσκο και διαλεκτό υπάρχει στην αγορά. Ότι θα αγοράζαμε για το δικό μας σπιτικό.


Οι Πόλεις του Άρτου κτίσθηκαν και αναπτύχθηκαν με τις αξίες που γαλουχηθήκαμε και με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή που μας εμπιστεύεται καθημερινά την σίτιση του. Διαμορφώσαμε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον που βοηθάει τον καταναλωτή να επιλέξει με βάση την ποιότητα αλλά και τις τιμές, που είναι πολύ ανταγωνιστικές. Ένα οικογενειακό περιβάλλον που στηρίζεται στην φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση και υποστηρίζεται από τα πιο φρέσκα, ποιοτικά, υγιεινά και αυθεντικά προϊόντα με τα οποία ταίζουμε και τα δικά μας παιδιά και εγγόνια.


Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται καθημερινά με πολύ μεράκι και όρεξη, με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο, από αγνά και ολόφρεσκα υλικά. 
Η εμπιστοσύνη των συνανθρώπων μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας προτρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε με κάθε τρόπο.

Ευχόμαστε να σας υποδεχθούμε σύντομα στα καταστήματα μας και να γευτείτε τα καταπληκτικά μας προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση μας.

find us on facebook

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περιοχή: Βάρκιζα, 16672, ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Διεύθυνση: Άρεως 1 & Απόλλωνος, Βάρη - Βάρκιζα
  • Είδος: Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική
  • Τηλέφωνο: 2108973010
  • fax: 2109654119
  • Website: http://www.artopolis.gr
  • Facebook: https://www.facebook.com/Αρτόπολις-Βάρκιζα-639739696205435
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αρτόπολις Βάρκιζας Μαριγώνης ΑρτοποιΪα »
επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες