Το μεγάλο κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

Το μεγάλο κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ

Το μεγάλο κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ (ενώ η Αντιπολίτευση κοιμάται σύσσωμη):  "Ψηφοφόρε, πες Αλεύρι...  ένα Κόκκινο Δάνειο σε γυρεύει"

Αφού καλά-καλά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνθηκολόγησαν με την εγκληματική οργάνωση των Τραπεζιτών, που (ακόμα) διοικεί την Ευρώπη, ενόψη της δραματικής κατρακύλας της δημοφιλίας τους (οι μυστικές δημοσκοπήσεις δίνουν σήμερα 9-11% στον ΣΥΡΙΖΑ, που παλεύει για τη 2η θέση και τους ΑΝΕΛ κάτω από 2%, δηλαδή εκτός Βουλής), σκαρφίστηκαν ένα διαβολικό σχέδιο εκλογικής διάσωσής τους, που όμως είναι ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ και ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ.
Πουλώντας ακόμη μια φορά τρελή εκδούλευση στον Έλληνα Πολίτη, ότι (δήθεν) θα προσπαθήσουν να διασώσουν την πρώτη του κατοικία, οργανώνουν ένα δίκτυο ειδικών συμβούλων για τα κόκκινα δάνεια, που θα τους προσκολλήσουν στα ΚΕΠ.
Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥΣΚΟΙΠ), που συνεδρίασε στις 25/01/2017, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ανοίγουν 120 Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) σε 50 πόλεις, 25 νησιά και 45 μεγάλους δήμους της χώρας.
Η εξαπάτηση έγκειται στο γεγονός ότι αυτοί οι "Σύμβουλοι" πρόκειται να είναι η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (με επιφύλαξη ως προς τους ΑΝΕΛ, γιατί εκεί μπορεί να μην βρεθεί καν σύμβουλος, για να επιστρατευθεί). Η πρόσληψη ΔΕΝ θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ, αλλά μέσα από τους Δήμους (ειδικά τους φίλα κείμενους στα δύο κυβερνητικά κόμματα), σε συνεννόηση πάντα με τις τοπικές οργανώσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εννοείται βέβαια, ότι προβλέπονται και φωτογραφικού τύπου προκηρύξεις, προκειμένου να ευνοηθούν οι ημέτεροι...
Μέσα από τις προσλήψεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δηλαδή, υπάρχει ένα ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΟΘΙ για την Κυβέρνηση. Επιπλέον, ξεπερνιέται ο σκόπελος του παγώματος των προσλήψεων, που έχει επιβληθεί από τους Θεσμούς, αφού το πάγωμα αφορά μόνο τις προσλήψεις από την Κεντρική Διοίκηση...
Τώρα, είναι ηλίου φαεινότερο τι πρόκειται να συμβεί στα ΚΕΠ: Ο Πολίτης θα προσέρχεται τρομαγμένος, για να διασώσει πώς και πώς το σπιτάκι του από τις τράπεζες και θα πέφτει πάνω στον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, που θα του σφυρίζει στο αυτί τ' όνειρο: "Μια εγγραφή στην Τοπική, θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα ή καλύτερα θα μπορούσε να δώσει ελπίδα διάσωσης..."
Εμπόριο ελπίδας πάλι δηλαδή. Ίσως δεν ήταν τυχαίο το τελευταίο προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ (η Ελπίδα έρχεται).
Και ποιος δεν θα ενδώσει στον ΕΚΒΙΑΣΜΟ...! Αξίζει να σκεφθεί κανείς ότι η μεθόδευση αφορά 1,000,000 νοικοκυριά και 500,000 επιχειρήσεις, οπότε αντιλαμβάνεται εύκολα, το μέγεθος διόγκωσης κομματικής βάσης, στο οποίο προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ (οι ΑΝΕΛ δεν βρίσκουν υποψηφίους για τις επόμενες εκλογές, άρα αναμένεται να μην βρουν ούτε υποψηφίους "συμβούλους κόκκινων δανείων", άρα ουσιαστικά, μάλλον θα παραμείνουν εκτός παιχνιδιού).
Το χειρότερο είναι, ότι πάλι βρέθηκε τρόπος να γίνουν ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ μεταξύ Πολιτών και Κυβέρνησης. Μάλιστα, αυτός ο νέος τύπος πελατειακής σχέσης είναι ακόμα χειρότερος από τον παλαιό (του βολέματος στο Δημόσιο). Ο παλαιός τύπος είχε το κακό ότι χρέωνε το Δημόσιο, όταν αυτό ήταν ακόμα Ελληνικό. Τώρα, που το Δημόσιο επί της ουσίας δεν είναι πλέον Ελληνικό, αλλά Γερμανικό (οπότε δεν είναι ανεκτή καμιά χρέωσή του), επινοήθηκε ο νέος τύπος πελατειακής σχέσης, που εμπεριέχει τον ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ του Πολίτη...
Ακόμα χειρότερο είναι ότι η Αντιπολίτευση δεν έχει πάρει ακόμα μυρωδιά, ότι χάνει την μπάλα κάτω από τα πόδια της. Εκεί που η συγκυβέρνηση ήταν έτοιμη να πέσει με κρότο στο έδαφος, επιχειρεί όχι μόνο συγκράτησή της στην εξουσία, αλλά θεαματική αντιστροφή του κλίματος, προσδοκώντας σε καθεστωτικού τύπου ποσοστά…
Και εις άλλα με Υγεία...!!!

alexis papadopoulos
Αλέξης Σ. Παπαδόπουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός, Business Developer
Ιδρυτής του Πολιτικού Φορέα
«Πατριωτικό Κόμμα Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Ευθύνης»
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com (Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ)

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες