Μπορούσε, αλλά δεν ήθελε… Ζήτημα ηθικής τάξης για την Κυβέρνηση η ηθελημένη μη φύλαξη συνόρων Κύριο

Μπορούσε, αλλά δεν ήθελε… Ζήτημα ηθικής τάξης για την Κυβέρνηση η ηθελημένη μη φύλαξη συνόρων

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε με μεγάλη, αλήθεια είναι, αποφασιστικότητα το Λιμενικό Σώμα, με λίγα πλωτά μέσα και συνεπικουρούμενο από μια κανονιοφόρο του Πολεμικού μας Ναυτικού, να σφραγίζει από τους Τούρκους τα Ίμια. Μπράβο λοιπόν στο ΛΣ και στο ΠΝ!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ; ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δεν είναι όμως αυτή η μόνη σκέψη μου. Πάμε λίγο πιο πέρα. Μάλλον, πάμε λίγο πιο… πίσω στο χρόνο. Αν δηλαδή, είχαμε δείξει τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα και στη φύλαξη των θαλασσίων μας συνόρων (ναι κύριε Τσίπρα, υπάρχουν και αυτά…!) καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων 2-3 χρόνων, μήπως σήμερα δεν θα είχαμε φορτωθεί τις ορδές των λαθρομεταναστών;

Να θυμίσω ότι οι δρόμοι των δουλεμπορικών είναι συγκεκριμένοι, οι Ελληνικές Αρχές τους γνωρίζουν καλά. Τα περάσματα μετριόνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, βαριά-βαριά και των δύο χεριών. Το έργο λοιπόν της φύλαξής τους είναι 5-6 φορές μεγαλύτερο από αυτό της φύλαξης των Ιμίων. Τα Ίμια φυλάχθηκαν χθες και προχθές από Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις βέβαια, όχι από τα καρυδότσουφλα των δουλεμπόρων, που είναι και άοπλα. Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι αυτό θα ήταν σπουδαία δουλειά για το ΠΝ και το ΛΣ, δεδομένου του μη ευκαταφρόνητου μεγέθους τους.

Τώρα, ότι εκλήθη το ΝΑΤΟ εδώ, για να μην καταφέρει ούτε αυτό στην τελική να φυλάξει 5 περάσματα, μου κάνει εντελώς οπερέτα. Άλλες ήταν οι σκοπιμότητες της έλευσης ΝΑΤΟϊκών μονάδων (μαρκάρισμα του Ρωσικού στόλου), αλλά μην το κάνουμε θέμα, γιατί εκτιθέμεθα στους ομόδοξους Ρώσους.

Και άντε να προσπεράσει κανείς την οπερέτα των ΝΑΤΟϊκών μονάδων. Αυτό που δεν καταπίνεται με τίποτα, είναι ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΘΡΟ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ.

Για να ακριβολογούμε, «ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ» κύριοι της κυβέρνησης. Ο απλός Πολίτης δεν έχει τη δυνατότητα διαχείρισης των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο απλός Πολίτης ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ την διαχείριση σε σας, που το ζητήσατε μέσα από την υποψηφιότητά σας στις περασμένες Εκλογές.
Αποδείχθηκε ότι ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ την εμπιστοσύνη του Πολίτη.
Οι λαθρο είναι τώρα εδώ και αποτελούν πυρηνική βόμβα για την Εθνική μας Ασφάλεια, τον Πολιτισμό (όχι μόνο τον δικό μας, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας), την Δημόσια Υγεία.

Αυτό, είναι ασυγχώρητο κύριοι Τσιπροκαμμένοι!
(κύριοι Σαμαροβενιζέλοι, δεν είστε ούτε εσείς στο απυρόβλητο, τα ίδια έγιναν και επί των ημερών σας, λιγότερα μεν στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά όχι λίγα)
Λοιπόν, κύριοι της Κυβέρνησης, ποιών σχέδια εκτελείτε στην τελική;
Των Παγκοσμιοποιητών έτσι;
Αυτή την εντολή πήρατε από τον Ελληνικό Λαό;
Δεν είχατε το δικαίωμα!
Ελπίζω να δικαστείτε σύντομα!

alexis papadopoulos
Αλέξης Σ. Παπαδόπουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός, Business Developer
Ιδρυτής του Πολιτικού Φορέα
«Πατριωτικό Κόμμα Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Ευθύνης»
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com (Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ)

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες