Από Αλέξη θα «την βρει» ο Κυριάκος, αλλά όχι τον Τσίπρα. Κύριο

Από Αλέξη θα «την βρει» ο Κυριάκος, αλλά όχι τον Τσίπρα.

Με μπαράζ καινοτόμων ιδεών για την Ανάπτυξη επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάποιος άλλος Αλέξης, όχι ο Τσίπρας φυσικά. Λέγεται Αλέξης Παπαδόπουλος και είναι δημότης του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Φαίνεται λοιπόν να το έχει η μοίρα του Κυριάκου να έχει απέναντί του έναν Αλέξη…

Ο Αλέξης Παπαδόπουλος αυτή τη φορά κτυπάει δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από «ανοικτή επιστολή παρέμβασης» του νεοσύστατου πολιτικού του φορέα (Πατριωτικό Κόμμα Επιχειρηματικότητας & Κοινωνικής Ευθύνης).
Συγκεκριμένα, υποδεικνύει στον πρόεδρο της ΝΔ να υιοθετήσει συγκεκριμένη συνταγματική προσθήκη, που εξασφαλίζει στη χώρα Φορολογική Σταθερότητα και Ροπή προς Αποφορολόγηση.

Όπως χαρακτηριστικά του επισημαίνει, του «επιτρέπει» τη χρήση της ιδέας, αφού η πατρότητα της ιδέας θα ανήκει πάντα στο νεοσύστατο πολιτικό φορέα.
Δεν ξεχνάει ο Αλέξης Παπαδόπουλος να καταγγείλει ξανά τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ για το προηγούμενο «συρτάριασμα» του προγράμματος ΝΕΣΤΩΡ, που ο ίδιος είχε παραδώσει μέσα στο Υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης, στον διευθυντή του υπουργικού γραφείου, επί υπουργίας τότε Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προς αποφυγή νέου «συρταριάσματος» μάλιστα, ο Αλέξης Παπαδόπουλος δηλώνει ότι επιλέγει τον δημόσιο λόγο, μέσα από «ανοικτές επιστολές παρέμβασης». Έτσι, πλέον ο κόσμος βλέπει και αν η ΝΔ δεν εφαρμόζει τα προτεινόμενα, που κατ’ ουσίαν είναι και ζητούμενα μεγάλου μέρους της εκλογικής της βάσης, θα πρέπει να τεκμηριώσει την απόφασή της (σσ πράγμα δύσκολο, αφού οι προτάσεις δεν επιδέχονται αμφισβήτηση) ή να χάσει μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της, που είναι κατά πλειοψηφία μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε την ανοικτή επιστολή εδώ…

επιστροφή στην κορυφή

Social & Info

Τμήμα σύνταξηςnotosnet@gmail.com

Διαφημιστικο τμημαinfo@acp.gr

Επικοινωνία: 698 086 3098 

 

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook: 

www.facebook.com/notosnet.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: 

www.twitter.com/notosnet

Ακολουθήστε μας στο Instagram:

www.instagram.com/notosnet.gr

Δείτε τη σελίδα μας στο YouTube: 

www.youtube.com/NotosNet

Διάφορα

Πληροφορίες